, купила форми на бабаки в сільпо,правда якийсь метал не дуже подобається.Купили теж наклейки на яйця і кошик малій на ринку за 25 грн)))Тепер думаю щодо меню....Модератор: Сяна
, купила форми на бабаки в сільпо,правда якийсь метал не дуже подобається.Купили теж наклейки на яйця і кошик малій на ринку за 25 грн)))Тепер думаю щодо меню....oksana.tesliuk написав:Завтра підем по м'ясо - то буде найвитратніша частина великоднього столу

happymami написав:oksana.tesliuk написав:Завтра підем по м'ясо - то буде найвитратніша частина великоднього столу
розкажете кіко і шо тепер коштує ;-) . Бо в нас м'ясо домашнє. Хібашо шинки тре і ковбаски
oksana.tesliuk написав:Закатуй рукави і роби сама
. Страшнувато зіпсувати самому те м'ясо. Та й духовка не ахті. А якшо робити в гусятниці, то колись робили - засухе вийшло. Короче, експериментувати але не перед святами ;-) . І так не встигаю по хаті всьо скінчити, то ше й на кухні сидітиму безвилазно? Нєєє. В нас вдома цьогоріч було прийняте рішення - пляцки з готових коржів, салати які поскоріше, паски куповані і шинка купована. Єдине шо писанки хочемо розмальовувати поскладніші. То вже протягом двох днів робити треба буде. Яке там вже м'ясо 
happymami написав: Єдине шо писанки хочемо розмальовувати поскладніші. То вже протягом двох днів робити треба буде.
:roses: . До такого я ще не доросла :oops: Оце нині піду купувати і писанки, і всякі інші декорації до святкового столу. Як буде гарно, то може й покажу ;-)oksana.tesliuk написав:happymami написав:oksana.tesliuk написав:Завтра підем по м'ясо - то буде найвитратніша частина великоднього столу
розкажете кіко і шо тепер коштує ;-) . Бо в нас м'ясо домашнє. Хібашо шинки тре і ковбаски
А ще приправ до того всього набрали десь на 20 грн. в того чоловіка невідомої національності, що в м'ясному відділі. Дуже вони в нього добрі, порівняно з магазинними. Особливо люблю паприку, а ще мускатний горіх, який найбільше підходить до страв з картоплі :гуд:
Повернутись до Великодні свята
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей