От я готова хоч вже починати прикрашати)))) Але загалом роблю це після Миколая. Цього року синочку миколай має принести ялинку то прикрашатимемо на самого Миколая
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
flower нє, не окремо То я просто давно штучну ялинку хотіла, точніше сосну)))) Минулого року не вийшло нам купити, а цього року дитина вже не перший день про ялиноку говорить, і про те як прикрашатиме. Вот ми і купили. То типу від Миколая буде подарунок
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
я тоже сосну маю. тепер мрію про ялинку але таку що виглядає як жива ато і краще живої, (литі чи як, забула вже) але вони такі дорогущі, шо якось поки ше неможу собі таке позволити.
ми ялинку перед 25-тім поставимо. а прикрашати хату на новий рік будемо мені не звично задовго наперед прикрашати, тоді на сам новій рик настрій, здається розвіюється