Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom ти як завжди неперевершена :roses: З твоїх знайомих вже напевне кожна дитина має таке? Молодець! А мені руки не доходять купити фетр.... Весь час якісь проблеми валяться на голову.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся дякую :roses: :roses: :roses: поки ще не всі мають, бо не у всіх ще день народження були :grin:
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Natalinda дуе гарні іграшки. я таку ялинку :NR: бачила в новорічних кіосках на Театральному майдані. думала купити, але потім пошкодувала грошей. самому це не дуже важко зробити.
Natalinda молодець :clapping2: :clapping2: :clapping2: Так гарненько!!!!!!!!! Я теж вже купила в Даші фетр і почала шити алфавіт з звірятками-наразі є лише 7 літер, але скоро буде більше. Руки так і чешуться шити, а сьогодні свято і завтра :( А надихнула мене TanenRom своїми витворами. ще трішки і прозвітую ;-)