олеся Кумка це інтернет магазин, можеш глянути в цю тему http://www.mamusi.org.ua/forum/viewtopi ... =43&t=2545, i спитати Дашу чи є фетр в наявності..... Таня ти як завжди :omg: , кожен раз дивуєш своїми витворами .....Молодчинка :clapping2: ....
олесяYummy mummy тобі уже все написала, на літери іде десь пів листка фетру (він продається форматом А4), а якщо буква широка, то і більша половина листка піде.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Я загоріліся таке зробити для племінниці день нар 1 січня думаю встигну. Всесильний дядя гугл видав адреси екомагазинів, один з них не далеко. В суботу подивлюся. TanenRom а ще можеш поділитися літерами для імя Маріанна або Маріанночка (ще не вирішила) :-| :-| :-|
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся я скачала з інтернету алфавіт, потім букви підлаштовувала під розмір який мені потрібно через програму XnView. з готових букв в мене зараз є тільки А і Н. якщо потрібно буде то зможу зробити і інші, але десь в неділю.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
До речі про м'які іграшки з фетру. Відео майстер-клас з виготовлення. [youtube_code]http://www.youtube.com/watch?v=aL4imNVdcqg&feature=player_embedded[/youtube_code]
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.