Яка краса я в захваті Ех замовила б кілька але нема кому чіпати
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
Галина а ти пробувала робитии їх з репсової?бо я з репсової роблю все - ти ж сама бачила мої віночки ))) по ціні виходить дорого - але воно того варте.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Галинапросто ще і репсові стрічки бувають різні - є одні мякі - гарно лягають, а є такі, що "заломлюються" а обручі - то я перше квіти посадила на тоненьку полоску тонкого фетру, а потім вже ту полоску приклеювала на обруч.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !