Подивилася на ціни цієї Крестоманії. То квіточки майже в 2 рази дорощі аніж з сайту що Фловер організовувала СП. Ще гляну на ринку на 2 поверсі. Може там буде краще ;)
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його. (Пр.14:1) Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде. (Пр.14:23)
Ulkanet, я замовляла кілька разів у них фетр і лаки декупажні, то зустрічалася в місті і забирала, за пересилку не платила. Дуже приємна власниця - Мила Міла (це ж треба, щоб так прізвище з іменем були співзвучні ) А зараз у них ще дуже багато дешевої біжутерії з'явилося. Малій купувала.
я собі скрапбукінгувала а донечка (5,5років) побачила у мене маленькі гудзики і квіточки і виявила бажання зробити квіточку з стовбурцем з гудзичків. Мені на стільки сподобалася її ідея, що ми одразу сіли її втілювати. І ось що у нас вийшло.
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його. (Пр.14:1) Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде. (Пр.14:23)
Вже давно збиралась показати альбом, який мені дуже припав до душі. Це я робила для двійняток - хлопчика і дівчинка на їх перший день народження. Дуже було цікаво, так як хотіла поєднати сторінки для дівчинки з хлопчачими. Ось декілька фото: