Malavka » 12 квітня 2013, 14:53
О, в мене нині вночі відбувся тест-драйв подушки "для вагітних і годування", яку я собі вшила. Словом, як на мене,то подушка швидше для великих дітей і годування). Бо підперти нею пузо я не змогла, відвернула рогами від себе і так спала, з одного боку обняти чоловіка можна, з другого подушку)) Хіба може набила затуго. Зате доня зацінила девайс - вона для неї, як м"яке крісло королівське))
Шила напірник зі старого лляного простирадла, пошивку з ситцю - словом, з того, що було в закромах, ще пізніше бязі якоїсь гарної може куплю на запасну пошивку. Набивала холофайбером - то окрема історія, як я прикидала, скільки його брати, бо ж недешева штука. Взяла 2 кг, лишилось досить багато, потім зважу, скільки. І фото викладу пізніше, зараз нема як зазнимкувати.
Тепер в планах рюкзачок на літо для доні і сумка для себе. Буду шити з джинсової тканини, подумую, може то замутити фемілі-лук нам з малою і зробити в подібному стилі))) Але ще не придумала свою сумку, доцькин рюкзачок же в голові дуже чітко бачу) Чекаю тепер посилочки з декором))))