Yummy mummy написав:А важко в"язати? початківець справиться?
ні не важко в"язати - ти точно справишся - бери нитки, спиці - зустрічаємось в парку і я проведу майстер - клас ;-)
ksana я з радістю зв"жу, але якщо хочеш, то думай вже, бо потім не матиму часу :)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Oksana погуляти пару разів зі мною ,я тебе настановлю в правильне русло ;-)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Ой, Танюшка, я би з радістю, але то хіба малих спочатку в садочок, бо боюсь, що як будемо гуляти з малечами, то вони нас досить швидко в своє русло перенастроять :grin:
Oksana то точно :гуд: гра з вогнем це треба в Жаліємось!