Ааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!! Я встигла!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ось мій новий витвір. П.С. Дякую тобі, Танюша-Таненром за підказку, за підтримку, за терпіння. Цьомаю тебе.
Nelya аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :clapping2: :clapping2: :clapping2: яка краса, я взахваті, ти МОЛОДЕЦЬ, я ж казала, що ти встигнеш ;-)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Таня, тільки що закінчила. Так переживала, хотіла тебе ще застати. Таки застала. Мені приємно. Бачиш, твоя наука даром не пройшла. :grin: :roses: :roses: :roses: :roses: :roses:
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !