Natalinda та тут і по фотографії можна відшити, нічого складного, бо тут або тканина не густа, або більшим хрестиком і стібками більшими вишито (я дрібніше вишиваю)
Галлинка я просто таке ніколи не вишивала, навіть всіх тих технік не знала назв, що у сусідній темі TattyMummy перелічила, то навіть не знаю як то маю шукати що як вишивається Ну і так розумію що то тре не DMC вишивати, а якимись шовковими нитками, чи може ще якісь є
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
До речі, тут добре видно, що сам узор вишивали на чорній канві, а сорочка з іншого матеріалу. Зверни увагу на срібний зигзаг і хрестики по краю - то машинна декоративна строчка. А нитки - може бути шовкове муліне, або катушечні нитки блискучі.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
можеш собі намалювати на папері в клітинку, і будеш мати схему зліва направо: по краю машинний хрестик, але його можна і вручну тоді машинний шов зигзаг, також можна вручну(а можна його і не вишивати тут, на мою думку)
гра з вогнем все знайдено неті,вже конкретно де не пам'ятаю бо все збережено на флешці. Колись шукала подібні квіти бо хотіла чоловікові сорочку вишитити такого типу. Чоловік забракував . Ще трошки схем такого типу маю, які тут не виставила, як тре то закину
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
гра з вогнем дуже гарна сорочка а головне не стандартна( я таке люблю) ще кілька схем(кольори можна міняти за своім бажанням ,так як ключа до схемок не має-лише ваша фантазія і натхнення )
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.