Міля, дууже найсово. Я до вишивки ставлюся трохи холодно. Але ця - це кльова річ. аж самій захотілося Пепі, а звідки ви схемки берете? Дуже гарний образ. Я люблю такий мінімалізм - нема перебору по кольорах. І такий ніжний. Дівчата, та ви молодці!!!
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
гра з вогнем чудо-сорочечка!!! Сонечко в соняшниках!!! Неперевершено!!! Дошию подушку в коляску, буду кляньчити узор :oops: Я б собі таку вишила :oops:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Гра з вогнем , дуже красиво!!!!! Я обожнюю соняшники, але не люблю вишивати хрестиком . Хочу вишити свому чоловікові сорочку із соняшниками , але гладдю....... :)
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
гра з вогнем, ОФІГЕННО Мало того шо соняшник, то такий символ достатку, світла, сонця і України, так воно ше й вигляд має просто нінакогонеподібний. Дуууже гарна сорочечка. Дійсно надихАє Суперово Пі.Сі. В мене взагалі склалося враження, шо в нас на форумі всі мами такі талановиииииті . Клааасні ви, мамусі :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
схема тут http://club.osinka.ru/topic-54875?&start=15 на 2-й сторінці. мені взагалі дже подобаються ті скатертини у ракурсі переведення на сорочки. може й собі колись таке вишию.
мені б хто скроїв, бо більших сліз аніж кроїти і шити - нема :(
гра з вогнем - сорочка неперевершена. pepi - образ - просто немає слів. такий ніжний і світлий - випромінює тільки добро!!!
Востаннє редагувалось TanenRom в 26 березня 2010, 17:10, всього редагувалось 2 разів.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !