Галина написав:Дівчатка, нікому така схема ніде не зустрічалась??? Може хоч бачили де?
Галина, не знаю чи вам ще актуально,але цю схемку маю. Якщо тре то пошукаю і пізно ввечері скину.
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
Галина написав:Дівчата знайшла в неті вишиту сорочку і захворіла. ХОЧУ ТАКОЇ!!! Може хтось має схожі схеми? Дуже-дуже буду вдячна за допомогу. Я так розумію що це авторська робота. Але думаю що за основу мусили братись якісь схеми.
Оксанютка І Галина вибачайте трохи вас здурила бо думала що ту схему маю але виявилось що то не ціла схема а лише іі частина тому ще виставлю і тут може кому знадобиться
(клацаєм на картинці мишкою щоб картинка була читабельна)
:
на елетронку не вишлю бо забула пароль думаю не образитесь на мене
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!