Глобальні оголошення!

Спортивні секції

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Спортивні секції

Повідомлення Кокетка » 14 жовтня 2013, 23:14

мій теж у другу зміну, куми малий на флорбол ходить, мій теж загорівся, та не виходить в цьому році
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення олята » 14 жовтня 2013, 23:27

brooksy написав:
олята написав:можна на гімнастику в "вогонь серця". мій Миколка( 4,2 роки) був в захваті. не могла його звітам забрати

підкажіть адресу занять, вартість занять і їхню кількість в тиждень. дякую

центр, Руська вулиця, ціна 8 занять 130 грн
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення Русік » 15 жовтня 2013, 08:34

Кокетка написав:куми малий на флорбол ходить

навіть не думала, що у нас таке є))

Ми вчора вперше були на айкідо в 10 школі, на пробному занятті. Заняття 3 рази на тиждень, в вечірні години. Приймають і малечу - бачила на занятті хлопчика відсили роки 4 (або 5, але мілкий).
В загальному малому сподобалось - для нього це щось нове і незвичне, сен-сей різні прийоми показував, які потім на татові відроблялись, + є знайомий хлопчик, з яким він в парі стояв.
Але думаю, що то захоплення ненадовго - він потребує більш рухливого виду спорту, щоб можна було вдосталь побігати і пострибати. А тут рухи всі плавні, і в основному в стойці.
А мені особисто не дуже сподобалось по організаційних моментах - забагато дітей на одного вчителя. Діти в тому віці, що їм треба особисто кожному показати, як рухатись, а поки одній парі показує, ініш починають біситись.
Поки що походимо, а там будем бачити, чи піде нам.
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Natalinda » 15 жовтня 2013, 20:08

Русік написав:навіть не думала, що у нас таке є))

навіть дітей возили в Швецію на змагання))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 02 квітня 2014, 01:11

Дівчатка чиї дітки на плавання ходять, ходили, розкажіть що почом :help:
Кокетка, твій старший ніби ходив, а чого перестав?
Русік ви ще ходите на те айкідо?
Надюша а твій Аретем як?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Nin4ik » 02 квітня 2014, 01:52

Natalinda, мій старший в оздоровчу ходить, другий рік... 165 грн/міс абонемент, два рази в тиждень
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення Natalinda » 02 квітня 2014, 02:35

Nin4ik то твій вже старший.... а куди? на Островського? Як там вода? Кокетка писала що холодна
Він починав ходити то нову гупу набирали? чи дітки вже плавали, а він прийшов?
Тренер жінка? Як проходять перші заняття? Він зовсім не вмів плавати?
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 02 квітня 2014, 08:23

Артем ходив на плавання десь півроку з перервами: вересень ходив, жовтень - не ходив, ба була на ногах вузлувата еритема (від антибіотика), листопад ходив, грудень не ходив (мав рожевий лишай), в січні спочатку півмісяця не було занять, а потім він і сам не мав бажання + постійні негаразди зі шкірою (не по причині басейну) - і ми лишилися того ровера... Мені, певно, було більше шкода, ніж Артемові.
Набирають групи на початку серпня. Треба довідку від дерматолога, мазок на ентеробіоз і довідку від педіатра. Далі квитанція про оплату (десь 170 грн), обираєте тренера, час тренування - і ви в групі. Плавати Артем не вмів (і не вміє, але вже не боїться пірнати). Перший рік діти ходять в "малий басейн", глибина - приблизно по груди дитині, тренер стоїть збоку (не в воді). За тренуванням можна дивитися через телевізор в холі (принаймні на Бамі). По мірі того, як діти вчаться плавати, тренер може переводити в великий басейн.
Вода точно не тепла, Артем казав "нормальна", але часом був дуже холодний, як приходив в хол.
Процедура приблизно така. В холі діти роздягаються( одяг і взуття здають в гардероб), хтось до майки-штанів, хтось халат на трусики (нам так було зручніше), перевзуваються в гумові шлепанці, одягають шапочку. В сумці чи рюкзаку мають мати мило, мочалку, рушник, плавки. Приходить тренер, робить перекличку, збирає перепустки і забирає дітей в басейн. Там вони мають прийняти душ і перевдягнутися в плавки. Потім саме заняття. Щось не знаю чи після заняття ще йдуть в душ, перевдягаються в трусики і виходять. В холі є окрема кімната, де є багато розеток - там сушать волосся, в холі перевдягаються, забирають перепустки. Все.
На рахунок добору в групи - треба питати на місці. Думаю, що можна навіть зараз.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Natalinda » 02 квітня 2014, 09:37

nadusha а де на БАМі саме басейн?
Дякую за детальний відгук :rose:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lusik » 02 квітня 2014, 09:50

Швидше за все , Наталя, що це спортивна школа навпроти 28 школи, там де мій Володя колись працював, бо процедура описана Надюшею така ж , щой проходили я коли їздила в басейн ще в школі :yes:
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Поперед.Далі

Повернутись до Позашкільне навчання, гуртки, секції

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей