Спробували ми сьогодні танці в "Ларівелі". Зазделегідь подзвонила, все порозпитувала, особливо мене цікавило чи можна вести двох дітей різного віку 5,5 і 2,9років. Сказали приводити, нехай спробують, перше заняття безкоштовно.
Приїхали ми на вул.Пирогова, за адресою, яку мені показав гугл в інтернеті, а їх вже там немає

А я точно знаю, що колись були, бо ми з чоловіком ставили в них весільний танець. Дзвоню: вони зараз знаходяться в приміщенні 1їшколи, де секція боротьби. Ми їх швидко знайшли, ну але тут я сама винувата - треба було уточнити адресу по телефону.
В них там два великих зали, чисті, акуратні. Моїм дітям зразу сподобалося, бігали перед заняттям там разом з іншими дітками. Потім почалося заняття, я незаходила, сиділа під дверима. Вчителька не кричала, говорила спокійно. Моя Настя через 20хв. почала плакати, але я не заходила, вчителька заспокоїла її сама. І все ніби добре, але десь в кінці уроку діти стали сідати на шпагат. Чую вчителька каже: Настя можеш не робити, подивися. Але моя дитина знову розревілася. А старший Назар вийшов після заняття і сказав, що більше не піде, бо він пробував сідати на шпагат і йому було боляче. І от через той шпагат діти вже туди не хочуть йти.
І тут в мене до вас питання: Чи правильно на першому занятті, коли діти ще жодного разу не були на танцях, пробувати з ними шпагат? Я не кажу, що їх заставляли, але мали