pan_kotskyy написав:продовжена група саме цим і має займатись в основному...
мабуть то залежить лише від дітей. Бо я бачила. як наша вчителька таки робила домашку з деякими дітьми, але то певно лише з такими, над котрими не треба сидіти і котрі й самі гарно пишуть. З одного боку. я вважаю, що вона права. Прикинь, ти зробила з чужою дитиною завдання, а тут тобі мама прибігає, і каже - а чо мій син так криво понаписував цифри? Шо ти скажеш? В старших класах, я впевнена, домашку уже роблять на групі. А от в першому класі дійсно не варто
pan_kotskyy написав: а батьки не думали докупити іграшок, щоб діти мали чим гратись?
справа в тому, що на групу не ходять одні й ті ж діти. Тобто - заяв на групу є 48 зі всіх перших класів разом. Але ходять щодня різні діти. Одного дня батьки привели дитину, іншого - ні. І так міняєься. Тому наразі полюбе купувати якісь спільні іграшки нема сенсу. Кому тре - той з дому носить забавки
pan_kotskyy написав:ну і питання провітрення класів має стояти гостро.
поставили. Але тут такий прикол. Відкриєш форточку - буде протяг постійно. Вікно - тим паче. Тому наразі вчитель обіцяла відкривати вікно, коли дітей в класі нема - тобто на фізкультурі. І все. Але добре, що хоч і так
pan_kotskyy написав:я топала додому, спала, щоб відпочити від шкільного шуму, а тоді робила домашку в мирі і спокої
ти крута :гуд: :гуд: :гуд: . ну для першого класу ше рано самому додому йти. Та й в третьому класі я би свою дитину ще боялася залишити саму вдома до вечора, поки я з роботи прийду. Тому, думаю, для працюючих батьків лише десь з класу 4-5 світить самостійне вивчення уроків дітьми і ходіння додому... Це ж воно ще само має вміти газ включити, шоб поїсти

. Капєц. Нє. Мої будуть на групі, якшо я до 6 на роботі буду