happymami » 21 лютого 2011, 11:10
Я на збори хожу завжди. Хоч і так щодня бачуся з батьківським комітетом і ніби в курсі шо і як в групі. Гроші здаю, бо в нас група попалася толкова, що бавтьки не планують здавати міліони. тому всі потихенько, інколи напеед здаємо. Не сварюся, бо я взагалі не конфліктна. І майже завжди підтримую ініціативи батьків. Особливо батьківського комітту. Якшо не маю грошей - так і кажу - здам через місяць. Ремонт робила, коли групу відкривали. Бо до тог, як мала пішла в садік там гупи не було, то приміщення хтось орендував і воно було жахливе. Але перший косметичний ремонт робили лише вихователі (яким мабуть найбільше треба було) і кілька батьків. Решта, звичайно ж, морознулися. Зато коли ми вже рік тому робили євроремонт в групі, то вихователі вели список хто з батьків приходив, шо робив, і скільки годин робив. Але всеодно знайшлися такі, які не ходили. То з них потім гроші знімали для майстрів. Общім, в нас попалися батькі нормальні.
Про батьківський комітет скажу, що бачу як то важко батькам в ньому. Бо вічно є якісь мимри, котрі тільки би посваритися. А самі пальцем об палець не вдарять. Так само і з подарунками на Миколая і з подарунками для вихвателів на ДН і так далі... Мене мабуть наступного року обиратимуть в батьківський комітет, то навіть не знаю. як від того діла відмазатися :gore: . Бо я зараз такого не люблю, щоб десь бігати. цінп дешеві шукати, планувати подаруноки, ремонти, гроші вибивати... Не вмію я такого. То тре бути троха різкішим, ніж я. Гавкнути разок якшо шо...
Короче, погоджуюся про те, що сварятся ті хто рідко ходить. А ще сваряться всякі наворочені. В нас в групі на утрінік про Різдво дали одному синові такого навороченого роль смерті.... Скільки ж то смороду було... Чомусь я не ображалася шо моя дитина козу грала. А смерть, то бачте погана роль для такого чудового хлопчика як у тих батьків. Такшо, скільки людей стільки і думок. Але скажу чесно, більшість батьків знають тільки себе і мало хто хоче ставати на місце іншого і входити в положення інших... Не дивно шо й діти такі.
На батьківські збори ходити буду завжди, бо не люблю, шоб замість мене приймали рішення. Чи не замість, а просто без мене. Навіть якшо я й погоджуюся з рішенням, то мушу погоджуватися при його прийнятті.
Про фото... В нас в садку приходив "свій" садіковський фотограф. Ми його відшили. То завідуюча потім трохи втик давала вихователям. Бо там всьо між собою пов'язано і фотограф, я так розумію, віддає частку грошей зароблених на віньєтках завідуючій. Але так як випускний в садку тепер заборонений, то і фотографів своїх заборонили. Але в нас один батько в групі відео завжди нам знімає і фото (він по тому працює), то ми домовилися, що цьогоріч втіхаря зробимо таку фотоесію після весняного утрініка, шоб завідуюча не здогадалася, бо вихователі знов матимутть втик і ше шоб не платили своїх грошей.
А ще он після останніх зборів кілька днів тому вирішували питання випускного в садку. То домовилися замовити зал на 2-3 шод, щоб побалакати суто з вихователями а дітям клоунів на той час в інший зал. То виходить сума не надто велика - 50 грн. Такшо, батьки в нас активні в батьківському комітеті і шуршать як має бути. За шо я їм і вдячна, бо я до такого не надаюся.
Фуф. Ото нафлудила :hhh:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))