Глобальні оголошення!

Побори в навчальних закладах

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Побори в навчальних закладах

Повідомлення Natalinda » 28 вересня 2011, 23:39

гра з вогнем написав:у нас про збори записка мінімум за тиждень приходить.

гра з вогнем, по пошті приходить?
А хто послуги пошти оплачує, садок чи вихователька?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 29 вересня 2011, 00:02

Natalinda ая! дитина приносить в портфелі :grin: :grin: :grin:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Natalinda » 29 вересня 2011, 00:12

а як згубиь то шо?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення гра з вогнем » 29 вересня 2011, 00:16

Natalinda ну він типу не повинен загубити. в нього спеціальна папка є для писульок всяких. А так, наші живуть за принципом повторєніє мать учєнія, вони по кілька разів нагадують записками з одним і тим самим текстом :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 29 вересня 2011, 00:38

Ну добре, мене от самі перші збори цікавлять, як про них повідомити? А ще як дитина хворіла і не ходила?
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 29 вересня 2011, 00:47

Natalindaото ти вже цікава.
у нас так: самі перші збори - записуєшся в школу (щороку треба наново записуватися незалежно чи платна чи державна школа) і відразу є розклад перших зборів. також завжди можна передзвонити уточнити.
наші перші збори були перенесені на один день (тобто дата відрізнялася), але нам всі вуха протринділи, що нема вчительки, десь поїхала, ну і ми самі теж кілька разів телефонували, цікавилися.

а ще мона було подивитися на сайті вчительки. наша літня (та шо була літом) вчителька краще вела свій сайт, але і ця нова теж всяке таке важливе пише.

якщо дитина хворіла і не ходила я поки не знаю як це все відбувається. от відівчимося перший рік буду знати як екстрені ситуації вирішуються.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Oksana » 29 вересня 2011, 10:26

Неля, а нашо ті ложечки для горла? :shock: Брр, то також самі батьки закупляють? Я думала то медсестра чи лікар повинні мати. Капець повний, невже навіть таким садочки не забезпечують??? А кружки? Ну кружки ладно, то таке що може і побитись, а фінанси не виділяють таки напевно. ТО те саме, що ремонти, коврики і все таке ін.
Але от гроші в конверті, дівчатка, хоть стріляйте мене, а я на таке не погоджуюсь. Сьогодні говорила з нашою головою батьківського комітету, і сказала їй прямо, що я проти такого. Бо пройшла думка, що може краще дати гроші... Я згідна, що в наш час, гроші то завжди краще, але рахую все одно це неправильно. Це як на мене вже якась взятка чи що. Квіти і цукерки, це вітання, а гроші це взятка. НУ, але це моя думка. Ми таки даруємо квіти і цукерки, поки що, а далі буде видно. Одного мого фе точно не вистачить відстояти таку позицію на всі свята :grin:
Але загалом Неліка, там ще на виховалетів точно залишиться як мінімум по 30 грн. Кружки ж куплять напевно звичайні, вони недорогі, тим більше оптом. Ну а ложечки для горла, в медтехніці, думаю також копійки куштують (образно копійки, ну хай 1-2 грн), чи нє? Чи то я в цінах плаваю? ТАк, що вистачить вихователям, ого-го як вистачить ;-) А ви тільки вихователів і нянечку вітаєте, чи ще завідуючу, викладачів музики, фізкультури і т.і.?
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Melisa » 29 вересня 2011, 10:31

Oksana написав:А ви тільки вихователів і нянечку вітаєте, чи ще завідуючу, викладачів музики, фізкультури і т.і.?

ще не уточняла. зустрінусь з мамою і розпитаю. думаю, лише вихователів і няню.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Oksana » 29 вересня 2011, 10:46

всьо, я поняла, то я якась неправильна :lol: проти грошей в конверті...
майже всі, з ким говорю, за таке... А я якась як з дуба впала :lol: Вважаю, що самі отаким балуємо, даючи гроші в конвертах. А потім жаліємось що всі вимагають, і всім і всюди треба дати...
Вобщім, то я якась підірвана і занадто правильна на тому :lol:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Ira » 29 вересня 2011, 10:48

А нам про ті одноразові шпателі для горла вихователька ще з самого початку казала. Всі батьки приносили по 10 шпателів і градусник!
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість