Oksana » 29 вересня 2011, 10:26
Неля, а нашо ті ложечки для горла? :shock: Брр, то також самі батьки закупляють? Я думала то медсестра чи лікар повинні мати. Капець повний, невже навіть таким садочки не забезпечують??? А кружки? Ну кружки ладно, то таке що може і побитись, а фінанси не виділяють таки напевно. ТО те саме, що ремонти, коврики і все таке ін.
Але от гроші в конверті, дівчатка, хоть стріляйте мене, а я на таке не погоджуюсь. Сьогодні говорила з нашою головою батьківського комітету, і сказала їй прямо, що я проти такого. Бо пройшла думка, що може краще дати гроші... Я згідна, що в наш час, гроші то завжди краще, але рахую все одно це неправильно. Це як на мене вже якась взятка чи що. Квіти і цукерки, це вітання, а гроші це взятка. НУ, але це моя думка. Ми таки даруємо квіти і цукерки, поки що, а далі буде видно. Одного мого фе точно не вистачить відстояти таку позицію на всі свята :grin:
Але загалом Неліка, там ще на виховалетів точно залишиться як мінімум по 30 грн. Кружки ж куплять напевно звичайні, вони недорогі, тим більше оптом. Ну а ложечки для горла, в медтехніці, думаю також копійки куштують (образно копійки, ну хай 1-2 грн), чи нє? Чи то я в цінах плаваю? ТАк, що вистачить вихователям, ого-го як вистачить ;-) А ви тільки вихователів і нянечку вітаєте, чи ще завідуючу, викладачів музики, фізкультури і т.і.?