Глобальні оголошення!

Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Повідомлення TYulia » 13 червня 2013, 09:35

Ulkanet написав:в 5 школі не вчилася, але років три тому тісно співпрацювали зі школами - то про 5 школу самі погані враження, починаючи від того як вели себе діти і закінчуючи самим вчителями - які обіцяли прийти на захід, а потім не приходили і навіть не дзвонили і не попереджали що не прийдуть, та щей трубки не брали. :sad:
на той час в мене склалося враження " всі хто там вчаться/працюю вважають, що то "крута" школа; і занадто високого про себе мнєнія" :В):

не варто так про всіх думати. Звичайно "мажорів" в 5 школі певно більше ніж в якісь школі Дружби чи Баму, але є і нормальні :hi: І ваша нормальна дитина стане одразу крутою, бо вчиться в 5 ШКОЛІ :hi: :hi: :hi: Здається в 3 школі ще більше крутизни))
Та й зрештою, зараз діти у всіх школах стали крутішими, ніж ми в свій час були. Навіть знайома з одної сільської школи розказує, що учні собі позволяють будь-що до вчителів говорити. По собі суджу, що я б крізь землю провалилась, якби щось таке якому вчителю могла сказати.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення natalochka » 17 липня 2013, 00:00

Хто може щось сказати за 29 школу? Який там рівень викладання? Бо нам на наступний рік в школу і пробуєм підібрати хорошу школу. Біля нас є 26, 27, 28 і 29 школи. 27 закінчувала сама і категорично не хотілаб щоб моя дитина там вчилась. Маю дуже гіркий досвід навчання у не компетентних вчителів., які в більшості не дають хороших знань. А з поміж інших найбільш оптимальна 29.
Зображення
natalochka Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 6 раз.

Повідомлення nadusha » 17 липня 2013, 01:25

В мене теж стояв вибір 28 або 29 школа. Вибрала 28 за такими критеріями: не така крута як 29. Погоджуюсь, що рівень 29 школи вищий, але по цій причині туди часто віддають на навчання своїх дітей "крутелики", а це грозить неоднаковим ставленням до учнів, великими поборами на роздуті потреби класу і школи. 28 школа в цьому питанні простіша. Це раз.

Перед підготовчою школою попитала знайомих, котрі водять дітей в ці школи, порівняла відгуки. Якщо дитина захоче вчитися - вона буде вчитися і в звичайній школі. Плюс 29 - поглиблене вивчення англійської, але чула від багатьох нюанси: закупка за власні кошти дорогих спеціальних підручників, схиляння батьків до наймання вчителів як репетиторів, велике розумове навантаження... Так, що тут для мене теж підходящою стала 28. Це два.

В підготовчій школі ми попали до дуже хорошої вчительки Волкової Олени Юріївни, Артем її прийняв одразу - то моя вчителька! Це три.

Від знайомих чула, що харчування краще в 28 школі. Але цього року батьки 29 школи підняли кіпіш і харчуваня стало чуть краще. Це чотири.

Артем вже закінчив перший клас, читання - високий рівень, письмо і математика - достатній. Як на мене - непогано!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Dribchuk » 17 липня 2013, 09:24

nadusha написав:закупка за власні кошти дорогих спеціальних підручників

тепер таке майже у всіх школах, так що будьте готовими, в Україні просто немає надрукованих підручників, які відповідають теперішнім стандартам і вимогам міносвіти. :pardon:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Oksana » 17 липня 2013, 10:47

А хто щось скаже про початкову з поглибленим вивченням англійської, що на східному? Я памятаю там біли свої нюанси з завідуючою в класі однієї нашої форумчанки. Але мене от цікавить рівень знань які там дають, режим навчання-сну-"продленки", вчителі які хороші, може хто знає, якщо іти через рік... Все, все, чи варто туди йти і чому..?
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Natalinda » 17 липня 2013, 11:43

Oksana в нас знайомі одні вивчили дитину, другі вчать)
Рівнем анг. мови дууже задоволені!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Milichka » 17 липня 2013, 11:59

Оксана, у нас племінники там вчились. Страшено задоволенні, хоча догодити їм важко)))))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Oksana » 17 липня 2013, 14:14

ДЯкую дівчатка!!! А там є якась щомісячна плата, чи ні? А далі дітки переводяться в якусь школу, чи хто куди хоче?
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення nadusha » 18 липня 2013, 07:27

Dribchuk написав:
nadusha написав:закупка за власні кошти дорогих спеціальних підручників

тепер таке майже у всіх школах, так що будьте готовими, в Україні просто немає надрукованих підручників, які відповідають теперішнім стандартам і вимогам міносвіти. :pardon:

Так, Іра, ситуація саме така... Але 300 грн (комплект посібників з англ. в 29). і 70 грн(зошит з англ. купляли ми в 28) то відчутна різниця для мене.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення TYulia » 18 липня 2013, 08:20

nadusha написав:Так, Іра, ситуація саме така... Але 300 грн (комплект посібників з англ. в 29). і 70 грн(зошит з англ. купляли ми в 28) то відчутна різниця для мене.

то певно різні посібники. Я памятаю, ще в свій час в 5 школі теж з погл. вивч. ін.мов ми теж купляли недешеві книжки з англійської, вони були не українського виробн, здається з Англії.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість