Галина » 08 лютого 2015, 16:56
Касівочка, ми мали піджак, сарафан і спідничку, практично в одному сарафані перший рік відходили , коли треба було попрати, то йшла в спідничці. Піджак в основному в нас був тільки на свята, відкриті уроки (цього року ще безрукавка є то іноді спідничка і безрукавка). Маємо 2 білі брузочки і 1 гольфик святковий. Решта все гольфики, регланчики, футболки. Якщо в гольфі і сарафані холодно, то маємо 2 кофточки одну молочну шерстяну (класична з кругленьким вирізом на дрібні гудзички) і одну трикотажну тоненьку. Колготи щодня або через день даю інші (якщо малюють фарбами то колготи заляпані), колготи даю не білі, а кольорові або однотонні нейтральних кольорів. На групу продовженого дня даю сарафани або спіднички. Штани і лосіни не вдягали, в класі холодно не було так щоб мерзнути в ноги. Туфельки на перевзуття з закритими пальчиками, щоб не було холодно.
В нас в школі є в кожної дитини своя шафка, то є де всі свої речі розкласти, щоб не носитися.
Не знаю що краще шити чи купляти, мені сестра пошила, знайшли в ЮліЯні шерсть хорошу і з неї пошили, але шерсть сама майже 300грн за 1м. Та такої в продажі не знайдеш. Минулого року мали з габардину пошиту, то я дуже пожаліла, що його брала на форму, як на мене, то жахлива тканина. Спідничка з іншої шерсті, в клітинку і якість інша і ціна, але та спідничка ще на 1-й клас шилася, тоді шерсть ця коштувала 120грн за 1м.
Мені підходить шити, в мене сестра гарні модельки їй придумала і таких не в кого в школі нема ні по фасону ні по якості матеріалу.