Глобальні оголошення!

Шкільна форма

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Шкільна форма

Повідомлення pan_kotskyy » 13 липня 2014, 02:00

Русік, а склад тканини?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Русік » 13 липня 2014, 11:28

pan_kotskyy написав:Русік, а склад тканини?

етикеток немає. Заходь завтра - пощупаєш)
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Liljondr » 13 липня 2014, 18:23

я питалася у них яка тканина (правда для дівчачих сарафанчиків, думаю що для хлопчиків та ж сама тканина) - то 100% синтетика
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення pan_kotskyy » 05 серпня 2014, 19:08

Купили нарешті шкільну форму. Натрапили випадково а Подолянах.
Коштує 345 грн піджак і брюки. Склад 45% шерсть, 35% віскоза, 20% поліестер.
Ще залишилось взуття купити, це ж треба в чомусь дойти до школи і там перевзутись, виходить дві пари туфель тре, так? Під форму кросівки якось не то...
Ну і ще кеди і кросівки на фізкультуру... Де взуття купуєте школярам?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення nadusha » 06 серпня 2014, 07:50

Я брала на ринку 15 квітня кеди, СуперГір. Недорогі, відносив рік, зараз ще взуває деколи в двір. Зручно, щоб були на липучках, і серединка не була біла (бо швидко забруднюється). Взуття ще можна подивитись на ринку взуття на Курбаса, працює по неділях. Я брала дві пари туфель: одні парадні (можна брати навіть в Шарі, бо взуватиме декілька разів), другі добротні на кожен день. Багато такого взуття в гарному стані можна знайти в дитячих комісійних. На секондах теж попадала на нормальні екземпляри...
Ще раджу до форми докупити декілька пар штанів на зміну (теж в комісійних або на секонді), бо мій Артем рідко одні штани вдягав два рази...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Суничка » 07 серпня 2014, 14:52

Дівчата а у ваших школах треба перевзуття???
Минуолого року моя дитина пішла в перший клас, так вони майже не перевзувались - хоча перевзуття він мав кілька штук різних.
Я коли вчилась(я з волин обл) у нас всі перевзувались в фойє школи. Інакше не дозволяли. І в літку і взимку.
Першокласки мали в класі перевзуватись - мій постійно забував, ходив в чоботах зимових цілий день :impossible: . Кілька разів я водила - то перевзувала його на 1шому поверсі. Але більше ніхто не перевзувався на 1му пов.
Суничка Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 7 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка)

Повідомлення Суничка » 07 серпня 2014, 14:55

А які штани ви купуєте хлопчикам сині - щоб коліна не протирались??))
Проблемка... 4 пари за 1ший рік вичовгав. За тиждень нові стають як і ті що раніше носив.
Суничка Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 7 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка)

Повідомлення Касівочка » 08 лютого 2015, 15:35

Русік написав:Не знаю, як буде носитись та тканина, бо то наша перша шкільна форма

Русік, як ваша форма з Ірису? Хоч є ще пів року, але я вже в пошуках. Не знаю, що краще - чи шити під замовлення (хто знає скільки це приблизно коштує?), чи готову купити :dreams:

Доречі, не знаю, чи є така тема, тому запитаю тут: що, і в якій кількості порадите купувати дівчинці-школярці? Сарафан, спідницю, шорти, брюки, штани-лосіни? З огляду на зручність і практичність. Скільки нарядних гольфиків-блузок потрібно, ск. пар колготок? Чи треба піджак, чи можна якийсь теплий светр або кардиган по формі?
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення svetla » 08 лютого 2015, 16:00

І мене також цікавить питання,якеивище написала Касівочка.
Шось не молжу прикинути скільки чого. І про форму:чи шити, чи купувати готову.
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Галина » 08 лютого 2015, 16:56

Касівочка, ми мали піджак, сарафан і спідничку, практично в одному сарафані перший рік відходили , коли треба було попрати, то йшла в спідничці. Піджак в основному в нас був тільки на свята, відкриті уроки (цього року ще безрукавка є то іноді спідничка і безрукавка). Маємо 2 білі брузочки і 1 гольфик святковий. Решта все гольфики, регланчики, футболки. Якщо в гольфі і сарафані холодно, то маємо 2 кофточки одну молочну шерстяну (класична з кругленьким вирізом на дрібні гудзички) і одну трикотажну тоненьку. Колготи щодня або через день даю інші (якщо малюють фарбами то колготи заляпані), колготи даю не білі, а кольорові або однотонні нейтральних кольорів. На групу продовженого дня даю сарафани або спіднички. Штани і лосіни не вдягали, в класі холодно не було так щоб мерзнути в ноги. Туфельки на перевзуття з закритими пальчиками, щоб не було холодно.
В нас в школі є в кожної дитини своя шафка, то є де всі свої речі розкласти, щоб не носитися.
Не знаю що краще шити чи купляти, мені сестра пошила, знайшли в ЮліЯні шерсть хорошу і з неї пошили, але шерсть сама майже 300грн за 1м. Та такої в продажі не знайдеш. Минулого року мали з габардину пошиту, то я дуже пожаліла, що його брала на форму, як на мене, то жахлива тканина. Спідничка з іншої шерсті, в клітинку і якість інша і ціна, але та спідничка ще на 1-й клас шилася, тоді шерсть ця коштувала 120грн за 1м.
Мені підходить шити, в мене сестра гарні модельки їй придумала і таких не в кого в школі нема ні по фасону ні по якості матеріалу.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість