Глобальні оголошення!

Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Повідомлення Оля777 » 10 вересня 2016, 13:42

Ми живемо біля 23 школи, тому хотілось би почути відгуки про цю школу. Які вчителі молодших класів там хороші? Я вчилась в центрі в школі, тому не знаю і мене цікавить ще таке питання чи не дуже селяни там вчаться :=): ? так як в мене син і не хотілось щоб йому однокласники нав'язували думку, що не вчитись це круто і т.д. чи може краще в центр возити? я зовсім розгублена, з іншої сторони хотілось би щоб його друзі поруч жили, разом ходили в школу. підскажіть що краще? і взагалі будь-які відомості про 23 школу будуть корисні для мене :yes:
Оля777 Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Cин

Повідомлення pan_kotskyy » 10 вересня 2016, 14:06

Оля777 написав: чи не дуже селяни там вчаться :=): ? так як в мене син і не хотілось щоб йому однокласники нав'язували думку, що не вчитись це круто

цікава думка ))) ці селяни, вони такі неуки :hi:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Vikibee » 10 вересня 2016, 14:34

.....пам'ятаю, як я перейшла у гімназію в 5 клас із сільської школи, то нас таких селян було кілька, і ми всі "зі шкіри", вибачте, лізли, щоб вчитися якомога краще, все- таки рівень сільської школи значно поступався рівню міської . Звідки така думка, що селяни не хочуть вчитися? :dash:

Трохи поофтопила(
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення nelly » 10 вересня 2016, 14:50

Якщо вони вже в Тернополі в городі так сказати, то які вони селяни? :crazy:
Таких селян, що виросли в Тернополі теж по місту хватає...
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення taranjka » 10 вересня 2016, 16:08

Оля777 написав:однокласники нав'язували думку, що не вчитись це круто

бугага, ви посидіть в дворі і послухайте підлітків "міських" чи вони вважають, що вчитись то круто. вас чекає глибоке розчарування :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Гість » 10 вересня 2016, 20:43

Вибачте не мала на увазі нічого поганого і не хотілось нікого обідити. Але так як в мене хлопчик, то далеко не в всіх школах хлопчики тягнуться до навчання. В сестри малий вчиться в 4 класі в 3 школі, то він говорить, що в них в класі як раз таки круто вчитись, а не навпаки.Можливо така думка лише в початковій школі, але все одно це добре, коли дитина тягнеться до кращого (думаю це ще від вчительки залежить, яка організовує погоду в класі і ставлення до навчання). Не знаю абсолютно нікого з тієї школи про яку писала, тому це було лише запитання. Так як школа найближче до мого дому знаходиться, то хотілось би щоб вона була хорошою(нехай і не самою най,найкращою, але не з тих гірших - відсталих шкіл). Не можу вирішити, чи краще шукати іншу. Можливо скоро сама навідаюсь в цю школу, але думаю лише це мені не допоможе сформувати думку про школу. Тому питаюсь тут, можливо хтось щось підскаже. Буду дуже вдячна :rose:
Гість Офлайн

Повідомлення Оля777 » 10 вересня 2016, 21:57

Попереднє повідомлення теж моє, не помітила, що не ввійшла в свій аккаунт :pardon: .І ще мала на увазі, що сестри синочок вважає, що вчитись на "відмінно" класно і круто :wink:
Оля777 Офлайн

Привіт, а ось і я!

Повідомлення Dolorosa » 10 вересня 2016, 22:22

Оля 777 , тролізмом пахне
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 135 раз.

Повідомлення Оля777 » 10 вересня 2016, 22:56

Я написала те, що думала. Ще раз повторюсь мене цiкавить iнформацiя про 23 школу i все. Якщо хтось знае хорошу першу вчиельку напишiть. :pardon: :help:
Оля777 Офлайн

Привіт, а ось і я!

Повідомлення nelly » 10 вересня 2016, 23:10

Я живу біля Універсаму і скоріше всього підемо теж в 23 школу, хоч нам не цього року.
Не маю ще шкільного досвіду тому умнічати тут не буду. Але все таки дитина буде проводити лиш півдня в школі а решта часу вдома і практично з батьками, то батьки теж матимуть можливість пояснити дитині що вчитися добре це важливо для нього. Хочете більше понтів віддайте в класичну гімназію на пару метрів вище. Сусідка каже, що мала в 5 класі з уроків не вилазить практично до ночі :scare:
Ви дуже боїтеся щоб на дитину не впливали інші діти, то вчіть його мати свою думку, наголошуйте на важливості освіти хорошої, якщо для Вас це важливо.
Мені здається що якщо сімя більше менш інтелегентна, батько-матір мають освіту спеціальну чи вищу і є хороший приклад то думка якогось там Петі Васі має Вас мало хвилювати.

Це як у анікдоті з ФБ | +
Міську, пакуй валюту, наша Кіцуня буде вчитисі на лікара.
- Мамо, та майте совість, не хочу на лікара, манікюром сі займати буду.
- Мовчи, дідьку, мама ліпше знає шо ти хочеш.

А потім що, Кіцуня поступає в мед і вчитьсі, вчитьсі так завзято, що піт на чолі, руки по лікті в крові піддослідних, але ніц в неї неполучаєсі. То на діскатєку тре піти, то подружкам ногті намалювати, і куди ті пари і анатомку тепер вліпити. Але мама ліпше знаше шо дитина хоче, того дитина з року в рік здає сесії, Місько з Італії на ті сесії гроші шле, жиби дитина вчитисі могла. А дитині ну не стоїть до того і гайки. Вона закінчує того меда, знає, що є 3 стадії гіпертонічної хвороби серця - перша, друга і так би мовити завершальна. Місько робе останній ривок жиби Кіцуню в добру лікарню встроїти.... і.... через кілька років Кіцуня йде на курси манікюру і малює чудні взори дівчатам за непогані-таки гроші. Мама в плач - "О, курва, ми стільки грошів на тебе пустили, жиби ти лікаром стала, а ти... Чо ти зразу не сказала, шо нігті хочеш людям пиляти"....
Вісновка така - слухаймо своїх Кіцунь, най вчатьсі на своїх помилках, нє?
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість