Глобальні оголошення!

Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Повідомлення Мамуня » 12 грудня 2014, 14:55

Щодо початкової школи то раджу школу на Східному з поглибленим вивченням англійської мови. Дуже хороша, діти перебувають у ній до 18.00. Високий рівень знань.
Мамуня Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 16 раз.
Подякували: 10 раз.
Діти: Хлопчик 10 років

Повідомлення Мамуня » 12 грудня 2014, 15:17

Oksana написав:А хто щось скаже про початкову з поглибленим вивченням англійської, що на східному? Я памятаю там біли свої нюанси з завідуючою в класі однієї нашої форумчанки. Але мене от цікавить рівень знань які там дають, режим навчання-сну-"продленки", вчителі які хороші, може хто знає, якщо іти через рік... Все, все, чи варто туди йти і чому..?

Там вчився мій син. Дуже гарна школа. За всі чотири роки навчання не було жодних проблем, на дуже високому рівні англійська мова. Так як я працювала в державнй установі то на роботу поспішала дуже рано і він з 7.40 до 18.00 був під наглядом вчителів. Окрім цікавого навчання у дітей дуже насичене дозвілля після уроків є гуртки (у них вони називаються студії) з хореографії малювання, орігамі, логіки і т.д. Нашою першою вчителькою була Галина Ігорівна Червонецька це педагог від Бога я дуже щаслива, що моя дитина потрапила до неї.
Мамуня Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Мамуня » 12 грудня 2014, 15:20

Марійка Л написав:Дівчата підкажіть а школа на східному з поглибленим вивченням іноземних мов і з групою продовженого дня ,де знаходиться? Просто вибираю між 17 і єкономічною ( тою що до 4 класу) а тут прочитала ще про школу цю платну з поглибленним вивченням іноземної мови! :bye:

Вона знаходиться на вул.Л.Українки. за магазином "Барвінок"
Мамуня Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Мамуня » 12 грудня 2014, 15:24

Eleonora написав:Експериментальна програма з математики? Як це? І про англ. мову дуже прошу розказати : скільки уроків за неділю? І про гроші, є якась оплата за школу крім щомісячних на різні потреби? Дуже дякую))))

Математику діти вивчають не так як школярі в звичайних школах, а по особливій методиці. Щодо англійської то в 1 класі здається 2 рази в тиждень, вже не пам’ятаю, в третьому точно 4 рази на тиждень, а в четвертому кожного дня. Окрім того діти поділяються на три підгрупи. Так що хоче чи не хоче, а ваша дитина англіську знатиме добре.
Мамуня Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення Мамуня » 12 грудня 2014, 15:27

Оплата за школу 60 грн щомісяця через касу Ощадбанку а за харчування платите в школі
Мамуня Офлайн

Тільки роззираюся

Re: Перший раз у перший клас: у 6 чи в 7 років?

Повідомлення Кадімессо » 23 грудня 2014, 17:09

Дівчата,хочу запитати про 5 школу.Чиїсь дітки вчаться там?Бо планую віддавати доню туди,а хочеться почути відгуки.Сама школа мені подобається,але як там навчання,вчителі?Знаєте шось? :rose:
Посмішка- найдешевший спосіб змінити свою зовнішність
Кадімессо Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
багата мамуся (1)
Дякував (ла): 73 раз.
Подякували: 68 раз.

Повідомлення zhuchka » 23 грудня 2014, 19:13

5 і 3 школи мають дуже багато пафосу та понтів, дуже багато здають коштів, хоча для когось може це і не багато. На рахунок підготовки, то все також відносно, залежить від конкретного вчителя. Але цікавий той факт, що діти з цих шкіл ходять до мене на репетиторство, бачу як там працюють з англійською, то не скажу що щось особливе
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: донечка Марічка

Повідомлення erinaceus » 23 грудня 2014, 20:55

zhuchka Пафос пафосом, але здавна ці школи були на рівень вищі, ніж інші, і випускники, принаймні в плані іноземних мов, мали кращі знання. Звичайно, зараз ситуація змінилась, як і у всіх школах. Мало хто з вчителів викладається наповну. Вони розуміють, грубо кажучи, що чим менше вони навчать дітей, тим більше до них прийде на репетиторство. Кажу, бо знаю. Не всі, звичайно, але багато... Самі знаєте, зарплата вчительська невелика. А всі хочуть на хліб з ікрою :ha: Кадімессо, якщо живете в центрі, то ці школи все-таки кращі, за інші. До слова, племінниця ходить у 29 (теж з поглибленим вивченням іноз.мов), то здають не менше, хоч і школа непонтова і нецентрова.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 23 грудня 2014, 21:13

zhuchka Щодо знань з іноземної, які дають 3 і 5 школа, я б таки під сумнів не ставила. Сама теж закінчила іноз. мови, то на 1 курсі було дуже видно, хто з цих шкіл, а хто зі звичайних. Навіть хто в 3 школі мав слабеньке 4, то був все одно сильніший за того, хто був зі звичайної школи і мав тверде 5. Я сама зі звичайної школи, а практику проходила в 3, то таки мала можливість порівняти. Різниця просто величезна. Тут навіть не у вчителях справа, в звичайній школі є теж хороші вчителі з іноземної, але годинне навантаження та к-ть дітей в групі таки відіграють дуже велику роль. Якщо у спец. школах в групах до 10 чоловік, то у звичайній 15 в кращому випадку, якщо клас ділиться, а якщо не ділиться, то 20-25. Для іноземної це капець :dash:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Галина » 23 грудня 2014, 21:32

В моєї подружки мала в 3-й школі. То там основні предмети англійська і математика, можуть замість музики, фізкультури проводити ці уроки. Але англійська таки на рівні. В 2-му класі діти вже 2 рази казку на уроці ставили повністю англійською!!! Для порівняння, в моєї в школі такого ще ні разу не було. В основному пишуть з укр. на англійську і навпаки, читають та перекладають.

Але подружка після початкової все одно хоче свою дочку переводити в іншу школу. Не хоче в 3-й продовжувати навчання.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей