Глобальні оголошення!

Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Повідомлення Ryna » 24 грудня 2013, 11:16

От нам рекомендують початкову школу на Л.Українки. Хтось із батьків є на форумі з тієї школи? - цікавить які вчительки навчають 2 клас, по скільки учнів у класі, чи вчать ще якусь мову крім англійської, скільки разів на тиждень англійська, яка ситуація з іншими предметами окрім іноземної? і якщо повний день, то чим діти займаються після уроків? Бо моя мала непереносить групу продовженого дня через той дурдом, який там твориться...(у тій школі, з якої переходимо)
Ryna Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Дві дівчинки 3,5 і 7 років

Повідомлення olgakr » 18 березня 2014, 17:30

Доця іде в перший клас цього року. Думаю про 19, чи 20 школи. Хто що знає? Які вчителі будуть мати перший клас? Кого рекомендуєте? В мене дуже ніжна дитина, як чуть підвищити голос- може плакати..Вчителька має бути врівноважена, спокійна, терпляча. Ще на яку годину навчання в цих школах може хто знає, як з групою продовженого дня? Яке харчування в Їдальні? Наперід дякую. :rose:
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення Гість » 08 квітня 2014, 21:57

Тернопільська класична гімназія- найкраща школа в Тернополі! Навчвння - чудове! Вчителі добре пояснюють матеріал!
Гість Офлайн

Повідомлення Радмила » 21 квітня 2014, 19:30

А я чула дуже неоднозначні відгуки про цю гімназію. В мене кілька знайомих забрали дітей звідти. Кажуть що з вихованням і моралю в ній є великі проблеми.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 24 квітня 2014, 13:27

діліться інфо про школи. цікавить 5 (набільше), 4 (там російська обовязково?). ну і шо про 2 хто чув? хтось вже записується на підготовку до школи?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Радмила » 26 квітня 2014, 14:28

Дівчата, цікавить № 19. Хто зараз з вчителів має 3 -тій клас, ну і відповідно буде набирати через рік 1-ший. Також ті хто мають 2-гий клас вчителі.
Можна і в ПП.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення erinaceus » 26 квітня 2014, 23:14

taranjka написав:діліться інфо про школи. цікавить 5 (набільше), 4 (там російська обовязково?). ну і шо про 2 хто чув? хтось вже записується на підготовку до школи?

Ну звичайно, з цих трьох 5 школа найкраща. У 4 наскільки я знаю, російські лише деякі класи. 2 взагалі не розглядаю. З усіх в межах Центру - Нового світу вона найслабша. Є ще 1 і 6, теж непогані. А чому не хочете в 3 школу? Сама її закінчувала, рівень значно вищий, ніж у середньостатистичних школах. А взагалі, бажано, щоб школа була близько до вашого дому, бо 11 років возити дитину машиною чи маршруткою - не найкращий варіант :yes:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення ІРЦЯ » 30 квітня 2014, 08:03

Ryna написав:От нам рекомендують початкову школу на Л.Українки. Хтось із батьків є на форумі з тієї школи? - цікавить які вчительки навчають 2 клас, по скільки учнів у класі, чи вчать ще якусь мову крім англійської, скільки разів на тиждень англійська, яка ситуація з іншими предметами окрім іноземної? і якщо повний день, то чим діти займаються після уроків? Бо моя мала непереносить групу продовженого дня через той дурдом, який там твориться...(у тій школі, з якої переходимо)

То мабуть Ви маєте на увазі 10 школу? Якшо так то я там вчилась особливого нічого школа як школа ну так середньостатистична. А може хто чув про школу-садок (з економічним нахилом здається)до якого там класу і куди далі переводять далі діток ?
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Галина » 30 квітня 2014, 08:16

ІРЦЯ, я думаю що це не про 10-ту, а про початкову школу з поглибленим вивченням англійської, це біля 14-ї школи.
В економічній школі вчиться моя Діанка. Це тільки початкова школа, до 4-го класу. Далі переважно йдуть в 1-шу гімназію. Ми задоволені. Дитині подобається, сидить до 18-ї години і не хоче йти додому. В нас вихователька (та що веде групу продовженого дня) дуже гарно з дітками займається, стільки всього роблять діти і ліплять і малюють, витинанки іт.п. постійно чимось зайняті і дуже цікаво. Є гутрки.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення ІРЦЯ » 30 квітня 2014, 08:29

А в гімназію переводять весь клас чи то залежить від того як дитина вчиться? :confused:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість