Natalinda » 12 вересня 2014, 09:47
оув, як класно у вас придумали, льоси тягнути))))
Тобто одних може всі 4 роки "проносити" а інші хочуть-нехочуть, а в комітеті будуть?
Треба буде в школі таке запропонувати на наступний рік) але з поправкою)))) "хто запропонував таку ідею, той льоси не тягне")))))
Мій в яслі не ходив, я питала що там, але не пригадую вже, вроді тільки діти кульочки приносили. Те ж саме було в молодшій групі, коли в комітеті була я. Але через те що збори були щось аж в жовтні, а в нас половина дітей літні, то в молодшій теж їм нічого не дарували, оскільки небуло коли купити. Для мене наявність подарунка є принциповою, бо ж що то за свято день народження коли ти витрачаєшся, а тебе в переважній більшості вітають вже після отримання "могоричу". Це ж одні убитки і жодної радості. Тому я навесні купила дуже хороші книжки за дуже хорошу ціну. В середній групі вихователька їх підписувала від групи і дарували дитині.
Зараз старша група. Батьківський комітет не купляв нічого(((( одна мама принесла до садочку море розмальовок, але таких на 8 сторінок. То вихователька повідбирала кращі і відклала на подарунки. Краще ніж взагалі нічого, але розмальовка за 3 грн як подарунок від групи мені якось не дуже
чула що роблять дні іменинника з аніматорами. Тобто приблизно діляться батьки порівну по сезонах і до спілки запрошують аніматорів, в садку не проти такого, дітям розвага. Тоді вже не дарують ніяких подарунків і не роздають кульочків. Купуєть 2-3 банки соку і ящечок печива, щоб після аніматорів діти попили і типу перекусили.
Загалом для мене якщо є кульочки - то мають бути і подарунки, якщо нема кульочків - то можна тоді щось інше придумувати.
Ще мені подобається ідея купувати щось в групу на тих 200 грн в які обходяться кульочки, але тоді теж щось мало б бути і дитині, бодай ті самі пазли, ну але не за 5 грн.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос