Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
мешканка написав:До діла, чи ні, але скажу: вкотре вражає мене наша сучасна свідомість: вчора розмовляла з одною мамою, так от, як виявилось, якщо не можеш повноцінно приділяти часу дитині-то краще зробити аборт! круто, правда... :fool3:
? Ну не розумію я такого. Це шо тому що в мене одна дитина і я не вимучена? Чи я з іншої планети?мешканка написав:вимучені тим материнством,
Ludmila написав: Спочатку няня приходила до нас на 3 години в день. Але які цінні були ці 3 години - я мала час для приготув. їжі, роботи вдома, для себе, нарешті, плюс поради для молодої мами. :)
Перлинка написав:адекатна бабуся набагато краще няні.
если бы было всё так просто... ххеххе)LeeLoo написав:kolu dutuna sputj-v mene je 4as wob sebe na 100% pruvestu v porjadok- ja vse vstugajy-i vidpovidno i vugljadajy-prosto potribno zaxotitu :)
Natalinda написав:Ну от поясніть мені як це? Ну не розумію я такого. Це шо тому що в мене одна дитина і я не вимучена? Чи я з іншої планети?мешканка написав:вимучені тим материнством,
Моя дитина практично весь час зі мною, тому що всі решта на роботах, приходять вечером. Так я можу бути невиспана, замучена роботою на городі, але материнством :shock:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей