Глобальні оголошення!

Здавання грошей в садку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Здавання грошей в садку

Повідомлення taranjka » 25 вересня 2013, 15:30

гм, щороку в садочок набирають не менше 60 нових діток, нє? середньостатистичний внесок 500 грн. якби ці всі внески йшли куди тре, то щороку вкладаючи в садок 25-30 тисяч вони б не були в такому стані :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 25 вересня 2013, 15:31

sv-ls але чомусь ті хто бояться виразити своє фе все одно говоряь що гроші здають бо кажуть вихователі. Якщо скаже фе бодай половина, то можна буде про щось говорити, (і нехай діти сидять в 4 стінах і нічого не роблять, бо ж і вихователі за свої гроші купувати іграшок не будуть,) якщо одна людина - звісно нема про що говорити.
Вихователі говорять, а батьки можуть шукати варіанти. Таке просте. Можна було купити кубики в магазині чи на ринку за 50 грн, а можна було попросити виховательку щоб просила корисуватися в іншої групи поки прийдуть замовлені в інт магазині аналогічні, але за 28 грн. І так у всьому) Можна ставити самі дорогі вікна, а можна шукати знижки і просити знайомих, щоб зробили як для себе. Але тут є одне велике АЛЕ, або сидіти і чекати поки це зробить держава яка повинна, або робити самотужки в той час, в який це актуально.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 25 вересня 2013, 15:36

taranjka мене от теж дуже цікавлять оті внески, бо в нас нічого подібного нема. Ми суто здаємо гроші на потреби групи (канцтовари, іргашки, туалетний папір, щоб привітати вихователів, на Миколая).
А 25-30 тис щороку на садок то мали б вже блистіти ті садки то точно)
Доречі то на рахунок гроші чи таки в кишеню? Бо якщо в кишеню, то про що може бути мова(((

Ну і мені здається що вікна за ті роки вже б теж скрізь мали бути поміняні, але все одно чую що міняють їх і міняють, і кінця краю не видно. Ті металопластикові вікна що на пятілєтку лише?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення irinka » 25 вересня 2013, 15:44

Natalinda написав:Доречі то на рахунок гроші чи таки в кишеню? Бо якщо в кишеню, то про що може бути мова(((

В нас внеску було 300 грн, і сказали що можна платити на рахунок, а можна їм одразу дати, бо гроші довго переводять. Але я всеодно перекидала на рахунок)))
Natalinda написав:А 25-30 тис щороку на садок то мали б вже блистіти ті садки то точно)

Про що тут говорти як за 20 років майже нічого в садочку не змінилось :crazy: (я вчилась колись в тому ж садочку що і малий зараз ходить :yes: )
Ну а з тими вікнами, то жесть :crazy: В мене таке враження інколи складається що вони ті вікна після пятирічки потім знімають, щоб собі забрати :dash: Хоча в нашій групі вікна є, але всеодно вони придумають на щоб то ще гроші виманити :ireful: :scare:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення sv-ls » 25 вересня 2013, 17:58

Natalinda написав:sv-ls але чомусь ті хто бояться виразити своє фе все одно говоряь що гроші здають бо кажуть вихователі. Якщо скаже фе бодай половина, то можна буде про щось говорити, (і нехай діти сидять в 4 стінах і нічого не роблять, бо ж і вихователі за свої гроші купувати іграшок не будуть,) якщо одна людина - звісно нема про що говорити.
Вихователі говорять, а батьки можуть шукати варіанти. Таке просте. Можна було купити кубики в магазині чи на ринку за 50 грн, а можна було попросити виховательку щоб просила корисуватися в іншої групи поки прийдуть замовлені в інт магазині аналогічні, але за 28 грн. І так у всьому) Можна ставити самі дорогі вікна, а можна шукати знижки і просити знайомих, щоб зробили як для себе. Але тут є одне велике АЛЕ, або сидіти і чекати поки це зробить держава яка повинна, або робити самотужки в той час, в який це актуально.

В нас в цьому році в групі був великий ремонт. Після нього почали перебирати іграшки, і на моє здивування я побачила купу нових запакованих конструкторів захованих. на запитання вихователям чому діти ними не граються. а граються поломаними іграшками почула у відповідь що діти можуть їх поламати. Я була в шоці. Ми купуємо іграшки а діти ними не граються бо вихователям шкода.
sv-ls Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 77 раз.
Подякували: 35 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Shalimar » 25 вересня 2013, 19:21

Лучше бы не церкви штамповали на каждом углу, а собирала паства чи як там воно називаеться на строительство ДНЗ
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Militariya » 03 жовтня 2013, 18:47

Мої обидвоє пішли цього понеділка в садочок. В групі сина сказали здати 150 грн на канцтовари-подарунки, на всякі там дні вчителя. і 150 грн. на ремонт. В доці також стандартоно ті ж 150 грн. на канцтовари і т.д. плюс аж 300 грн. на ремонт. Я була в шоці. З першого дня. Ну взагалі подивилась, що таки група доцина така доглянута, нові шафки, але те, що в моєї дитини шафка на двох з якимось хлопчиком трішки дратує, бо дві курточки помістити то щось... А ліжка немає на доцю.... Питається, для чого здавати ці гроші, якщо моя дитина буде по різних ліжках спати, а якщо повезе і всі прийдуть в один день, то буде спати на підлозі чи що???
А віддати практично нараз більшу половину місячної зарплати важко... При чому 500 грн. стандартно дала внесків.. бо як виявилось по місцю проживання вже ми не проходимо і те, що дитина старша в цьому ж дошкільному закладі також не канає....
Зображення Зображення
Militariya Офлайн

Тільки роззираюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 18 раз.
Подякували: 45 раз.
Діти: Коханий синочок і солодка донечка

Повідомлення ksenja » 03 жовтня 2013, 19:07

а ми здаємо один раз в рік по 200грн на канцтовари і миючі засоби і 50грн в місяць(з яких 20грн на потреби групи а 30грн на подарунки до Дня народження,Миколая ,Новий рік).Але оскільки мої обоє ходять в одну групу,то нам з ініціативи виховательки зробили 50% знижку.Хоча перший внесок давали повністю(по 200грн)
ksenja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 236 раз.
Подякували: 276 раз.
Діти: три донечки

Повідомлення Ulkanet » 03 жовтня 2013, 19:21

ksenja а то де такий садочок???
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення ksenja » 03 жовтня 2013, 20:06

Ulkanet написав:ksenja а то де такий садочок???

в Херсоні)
ksenja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 236 раз.
Подякували: 276 раз.
Діти: три донечки

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей