Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Ulkanet написав:люди, схаменіться, що ви робити зі своїми дітьми???? невже прибирання, готування їжі, розмови по телефону важливіші за ваших дітей які плачуть в калясках/манєжах/ходунах???![]()
дітям від народження зривають нервову систему, "а най кричить. покричить і перестане. легені розробляє"
![]()
![]()
в садочок плануємо іти на наступний серпень, малій буде 3 роки.....а як водила в садочок малу, просто, щоб подивилась на обстановку, що то і як, то плач дикий, крики, ніхто до неї ніякого діла не мав, а так верещала, що мамо рідна.........чим я тільки її не забавляла, сподіваюся, що ще переросте..........

Мені здається що коли дійсно в дитини сильні істерики то не треба насильно вести її в садок. А прийти знову за тиждень, ходити гуляти на територію садочку, постійно говорити що садок це добре, там дітки граються, це весело. Я своїй десь рік до садочку постійно то розказувала. Плюс можна трохи заохочувати її подарунками. Я свою з садка постійно забирала то з кіндером то з маленькою новою іграшкою то з сочком.Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей