Глобальні оголошення!

Оптимальний вік для садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Оптимальний вік для садочку

Повідомлення Dribchuk » 27 грудня 2012, 18:22

georginochka от і мені так здається, що все залежить не від віку а від дитини. Нам скоро в садок, а моя навіть в школу розвитку ходити не хоче бо "там нечемні дітки і мене ображають". Хоче гратися зі старшими дітьми 4-5років, з ними прекрасно ладнає, а про малишню навіть чути не хоче. :dash:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення georginochka » 27 грудня 2012, 18:37

Моєму тоже з усього в садіку найбільше не подобаються діти, мені здається що він їх побоюється :yes:
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення irinka » 27 грудня 2012, 19:54

georginochka написав:Є " оптимальні" для садочку діти, яким там добре і з двох, і з трьох і з півтора :yes: А є такі які не звикають ніколи (мій напевно такий :sad: )

Мій до садочку швидко адаптувався, я навіть помічаю що йому в садочку краще ніж вдома, він там має з ким гратися і дисципліна до всіх однакова. А як тільки прийде додому зразу починає капризувати, все йому не так. :sad:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Ulkanet » 27 грудня 2012, 20:35

georginochka написав:А як стосовно того що стають агресивнішими, жаднішими? Чула такі історії. Ніхто такого не спостерігав? І про оптимальний вік я зробила висновок, що такого немає :) Є " оптимальні" для садочку діти, яким там добре і з двох, і з трьох і з півтора :yes: А є такі які не звикають ніколи (мій напевно такий :sad: )

ні ти трошки помиляєшся. моя знайома малу дала в 1,8 бо мала сильно капризна. їй кришу біля тої дитина зривало, вони шей на хуторі живуть. :crazy: так от почпли возити ту малу в садочок. то мала цілий рік ревіла там по 3-4 години, виховалеті самі не витримували збирали і виводили до мами, яка сиділа під садочком. тепер тій дівчинці 4,3 рокчки. в садок її дали лиш тому шо мама вагітна вдруге. так от. вони самі в шоці як дитина змінилася, вже через тиждень просила її лишати на цілий день. хоча до цього часу про садочок і мови не могло бути, вона зрузу істерила ужасно. а тепер сама зранку встає і каже бігом збирайте мене в садок.

просто ти ще зарано дала свою дитину в садок. моя мала тоже сильно боїться дітей, грається тільки з дуже спокійноми, або старшими (5-7 років) і дорослими. тому ми в садок і не йшли покищо (хоч в нас і ситуація в сімї важка) - підемо в 3 роки. я бачу шо мала з кожним тижнем-місяцім все більше налогоджується. не хоче гратися з однолітками - то я її і не веду туда. веду до тих стариших з якими вона собі гарно і мирно грається, а я сижу як "печериця" на лавочці і балдю, а не лажу в піску між карапузами - щоб часом хто мою не набив чи піском не засипав, бо в неї буде стрес і вона буде по ночах зриватися. :yes:

P.S. тільки но дочиталася шо хлопчику 4 рочки, бо я подумала шо 2,5 :=): тому останій абзац напевне не тєму. :=):
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Ulkanet » 10 липня 2013, 23:51

маємо через 1,5 місяці йти в садок. а мою малу як переклинило. :dash: лазить за мною і спасу мені не дає. сьогодні не пустила в громадський туалет (лишила з нашою бабою під дверима) - то 15 хвилин завивала і дулася і не балакала до мене і всім своїм видом мене ігнорувала (я в шоці, і де воно такого навчилося??? :scare: :scare: :scare: ) ще в травні місяці лишалася з чужими тьотками на вулиці (то я про сусідів своїх :hi: ) лиш би вони до неї говорили і гралися з нею. :wink: а тепер якийсь капець. :dash: :dash: :dash: якщо я десь йду то сидить під дверима чи на вікні і заводить :dash: чи то в неї та криза 3-ох років починається???
може то дійсно тре було давати весною в садік, а тепер момент упущен??? і будуть плачі на всю катушку. і во знай що то робити. :dash:
знав би де впадеш, то постелив би собі. :dash: :dash: :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення TanenRom » 11 липня 2013, 09:16

Ulkanet а може дитина відчуває що її чекає, тому максимально хоче побути з мамою, поки є така можливість :wink:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення flower » 11 липня 2013, 09:26

Я осінню свою хочу теж в садок віддати. Вона в мене дуже мамина, то не знаю чи вийде, але надіюсь.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення oksa_mal » 11 липня 2013, 09:51

це все дуже індивідуально. Я синочка дала в садок в 3,4 , то тиждень ходив нормально, потім трохи плакав десь зо 2 тижні і звик. А доцю дала в 2,3 - то з нею взагалі ніяких проблем не було, навіть не плакала ніразу. Але вона була трохи підготовлена до садку, бо доця зі мною цілий рік водила братика в садок, бо я немала з ким лишити, по поки я синочка там переодівала, то доця йшла в групу до діток, деколи її садили на кріселко, вона бачила що дітки там роблять. Тепер говорить доця що вона йде в свою групу а Петрик в свою. Та і взагалі вона в мене дуже самостійна. Але бачу що є в групі дітки які ще не зовсім готові до садку, наприклад коли дитина йде в садок з соскою, і в групі з соскою і ще бутилочку з молоком з собою несе, бо їсти сама не вміє, то я такого не розумію :dash: , для чого тоді мучити дитину і давати в 2 :scare:
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення flower » 11 липня 2013, 10:17

Ні ми їмо самостійно і пісяємо вже на унітаз або горшок, ще на сни в памперсі правда. Єдине це боязнь чужих людей, діток любить. Вже була 2 рази в садіку з сестрою, бо сестра вихователька і водила її до своєї знайомої іншої виховательки. То розказувала, що з дітьми гралася, але виховательки боялася.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення sv-ls » 23 липня 2013, 11:53

А ми пішли в 1.8 без плачів, істерик. Я дуже задоволена.
sv-ls Офлайн

Добре орієнтуюся

Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 77 раз.
Подякували: 35 раз.
Діти: Донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей