Глобальні оголошення!

Коли вручити дитину няні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Коли вручити дитину няні?

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 19:36

ну от скажіть, приємно коли дитина перший раз скаже мама - до мами, а не до няні, коли перший крок зробить з мамою, коли про умпіхи маляти мама розкаже зі свого досвіду, а не переказуючи слова няні?

Мої діти розрізняли де мама ,а де няня ,і мама говорили саме мені.
Перших кроків синочка на вулиці я дійсно не бачила,але я не сентементальна,для мене важливий сам факт,що він та ходить.Кому розкаже про успіхи ?Успіхи є ,я їх також бачу,вранці їх побачила няня ,а ввечері я,чи навпаки,вони нікуди не дінуться.
про посмішки теж питання спірне. ну як ви знаєте чи ваша дитина з нею частіше сміється, може вана частіше б сміялася САМЕ З ВАМИ?

А може навпаки,звідки Ви знаєте що Ваша дитина досить часто з вами сміється,може б вона частіше посміхалась у якогось клоуна,то може Вам заради цього дитину клоуну віддати?
Ваші аргументи доходять до абсурду.
І я попросила Вас навести приклади власне чим моя дитина має від Вашої різнитись,а не яких ємоцій я недополучу ,якщо не буду завжди поряд із своєю дитиною.Повірте,всі необхідні мені емоції я отримую.

Для мене важлива загальна картина,що мої діти не замкнуті,не ущербні,не дивляться вовчим погладом(як деякі,що проводять весь час з мамми,у яких іноді від цього нерви здають),не злі,не заздрісні не затуркані .А навпаки контактні (особливо малий,бо доця принцесса,трішки манірна) вміють любити та ділитись,цікаві та веселі .
Востаннє редагувалось Перлинка в 27 жовтня 2010, 19:43, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 19:42

Перлинка, ну погодьтеся, що дитина при мамі 100% часму і дитина при мамі 2% часу - то різні ситуації?

Гра,якщо чесно,то якщо пів години ,тому діалог з Вами ще мене розважав,то зараз починає дратувати ,бо для вас не важливо дійти спільного занменника ,а будь- якою ціню дотиснути свою правоту,тому ви вже починаєте викручувати та перекручувати.
Якщо погано знаєте математику ,то я Вам розжую сутка має 24 години ,то 8 годин (з перервою на обід 1 год коли я також часто дома) від 24 , скільки відсотків?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 27 жовтня 2010, 19:47

Перлинка, всі діти різні і їх просто неможливо порівняти.

Але на моє глибоке переконання, дитина має виховуватись і рости в сім'ї, а перші місяці - фактично з мамою. Це не означає, що мама має цілобово носити дитину і нікому не давати. Але весь світ дитини має бути просто заповнений мамою. Хіба може бути інакше? Я просто не розумію як ЯК???? можна від цього відмовлятися?

Знаєте, є різні ситуації і дійсно часом немає іншого виходу - тільки няня, бабуся, а мама мусить йти на роботу.
Але для мене так дивно звучить те, що ви вважаєте це нормальною практикою.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення гра з вогнем » 27 жовтня 2010, 19:47

я не порівнюю дітей. то ви порівнювати почали :)))

про клоуна :))) ну не сміється з клоуном, не сміється в чужих. я це бачила на власні очі. звідти і взяла. це я про свою дитину.

а чи можете ви так само сказати. не провівши цього часу з дитиною? ;)

Мої діти розрізняли де мама ,а де няня ,і мама говорили саме мені.

ви своїх дітей віддали няня в 4 і 6 міс. якщо я правильно пригадую. в це час діти починають лепетати. кажуть "ма" навіть до няні.
зрештою. а ви чули. що ваші діти казали до няні. коли вас не було? і що няня казала до дитини?

Перших кроків синочка на вулиці я дійсно не бачила

напевно не лише перших кроків. мені щиро шкода. це одні з найрадісніших моментів. зайдіть в темку, типу що моя дитина вміє чи хвалимося і прочитайте.
стільки радості у мами лише від того. що дитинка пішла. агукнула, перевернулася...

Для мене важлива загальна картина,що мої діти не замкнуті,не ущербні,не дивляться вовчим погладом(як деякі,що проводять весь час з мамми,у яких іноді від цього нерви здають),не злі,не заздрісні не затуркані .Контактні (особливо малий,бо доця принцесса,трішки манірна) вміють любити та ділитись,цікаві та веселі .

це все завдяки няні?

я от щиро радію, що я такі чи інші здобутки своїх дітей можу приписати лише собі та чоловіку :yahoo:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 27 жовтня 2010, 19:50

Перлинка написав:
Перлинка, ну погодьтеся, що дитина при мамі 100% часму і дитина при мамі 2% часу - то різні ситуації?

Гра,якщо чесно,то якщо пів години ,тому діалог з Вами ще мене розважав,то зараз починає дратувати ,бо для вас не важливо дійти спільного занменника ,а будь- якою ціню дотиснути свою правоту,тому ви вже починаєте викручувати та перекручувати.
Якщо погано знаєте математику ,то я Вам розжую сутка має 24 години ,то 8 годин (з перервою на обід 1 год коли я також часто дома) від 24 , скільки відсотків?

а ви не дратуйтеся, як то кажуть правда очі колить.

я ж бо і далі розважаюся :D 8-)

Перлинко. ви то на питання відповідайте, а не перекручуйте. Хто там запитанням на запитання відповідає? кажуть особливість якоїсь нацменшини. шкода пам'ять підводить. забула котрої :niger:
А так ваша відповідь скидається "на городі калина. а в києві дядько" :D

Я ж бо вела. що то дурна справа відсотки рахувати. Бо різниця є. і вимірється вона не відсотками. а маминою турботою та теплом. Яке або є. або замінюють на няньку.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 20:02

Але для мене так дивно звучить те, що ви вважаєте це нормальною практикою.

З чого Ви це взяли,поверніться назад та перечитайте.я нікому не навязую свій досвід,і не вважаю його однозначно вірним,просто у мене обставини склались так і я рада що ми з них успішно вийшли.Я ні про що не жалію,і вдруге вчинила б так само.Бо якщо б ми весь цей час жили у злиднях ,то ні я ні мої діти не почувалися б щасливими.Якщо б матеріальне становище не вимагало б від мене працювати,то взяла б няню десь від року,для прогулянок.

не сміється в чужих. я це бачила на власні очі. звідти і взяла. це я про свою дитину.

У вас не сміється ,а у мене сміється,не у всіх же все має бути так як у Вас.

а чи можете ви так само сказати. не провівши цього часу з дитиною?

:dash: :dash: :dash: гра,вкотре вам повторювати,що я нікому своїх дітей не подарувала і не здала в дитбудинок.Ми досить багато часу проводили разом ,до няні, після няні і у вихідні.І все я бачила і успіхи і посмішки.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 27 жовтня 2010, 20:05

дівчат, дійсно ситуації юувають різні.
як і люди.
декотрі просто не створені для виховання дітей. їм важко з дитиною. їм потірбен вир життя. їм потрібна робота. з народженням дитятки акценти часто зміщуються. але не у всіх. є люди. які залишаються вірні своїм попереднім принципам. це їх право і їх вибір.

є люди. які люблять дітей. люблять з ними бавитися. няньчитися. спостерігати як вони формують маленьку людину.

і коли перші знаходять других - це щастя, хоча б для цих двох жінок. одна щаслива юо маля приглянуте, здорове і веселе. а інша. тому, що вона це все дає маляті.

хіба можна їх засуджувати - ні!

як я ставлюся до подібної ситуації загалом? позитивно. люди знайшли себе.
чи я належу до таких людей? - ні. Ні до перших, ні до других. тому подібна ситуація для мене не прийнятна.
а я люблю потриндіте про те, що виходить за межі моєї системи цінностей.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 27 жовтня 2010, 20:07

перлинко, ну це ж ви мене про клоунів питали. а тепер кажете, що не у всіх буде так як в мене. ну я це, какби, і без вас знала 8-)
.І все я бачила і успіхи і посмішки.

ая! кроків перших не бачили. самі ж писали...
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 20:16

дівчат, дійсно ситуації юувають різні.
як і люди.
декотрі просто не створені для виховання дітей. їм важко з дитиною. їм потірбен вир життя. їм потрібна робота. з народженням дитятки акценти часто зміщуються. але не у всіх. є люди. які залишаються вірні своїм попереднім принципам. це їх право і їх вибір.

є люди. які люблять дітей. люблять з ними бавитися. няньчитися. спостерігати як вони формують маленьку людину.

і коли перші знаходять других - це щастя, хоча б для цих двох жінок. одна щаслива юо маля приглянуте, здорове і веселе. а інша. тому, що вона це все дає маляті.

хіба можна їх засуджувати - ні!

як я ставлюся до подібної ситуації загалом? позитивно. люди знайшли себе.
чи я належу до таких людей? - ні. Ні до перших, ні до других. тому подібна ситуація для мене не прийнятна.
а я люблю потриндіте про те, що виходить за межі моєї системи цінностей.

Пробачте,але я не вірю цьому Вашому посту,бо тут ви говоите мудрі речі,і якби насправді так вважали,то не розпинались би так останніх кілька сторінок агресивно доказуючи протилежну думку.
І якщо б Ви з цього поста почали ,тоді б не було ніякої перепалки, :crazy: ;) .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 27 жовтня 2010, 20:27

Перлинка, ая! я і мудрі речі - нонсенс!

агресія, сьогодні, від мене? я ж бо свята :angel: , яка агресія :girl_hospital:

Перлинко, я напевно маю погану особливість, завжди говорю те, що думаю, або мовчу. Тому все, що пишу, я пропускаю через себе, навіть коли через слово вставляю русизми, смайлики і слова-паразити.
Різниця в тім, що інколи я пишу те, що думаю про ситуацію, а інколи про те, як дію в ситуації.

Про цю ситуацію я думаю, що всі діють на благо своєї дитини і сім'ї, бо дорослі люди, батьки, зрештою. тільки їм приймати рішення стосовно розвитку і виховання своєї дитини.

В цій ситуації, я дію з позиції матері, яка переконана, що чужа людина не дасть дитині тог, що їй дасть мати.

Ось і вся різниця.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей