Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
мешканка написав:Раджу тим, хто проти садочку, спробувати поводити свою дитину і тоді, на рівних, будемо розмовляти. Просто я, до того, як віддала Яринку в садочок теж була більш проти ніж за, проте зараз відношення кардинально змінилось.
гра з вогнем написав:але в жоден не наважилися віддати дитину. неприємний осад залишався щоразу.
мешканка написав:Раджу тим, хто проти садочку, спробувати поводити свою дитину і тоді, на рівних, будемо розмовляти. Просто я, до того, як віддала Яринку в садочок теж була більш проти ніж за, проте зараз відношення кардинально змінилось.
mala-karta написав:1. Вчиться взаємодіяти і співіснувати з великою кількістю індивідуальностей.
mala-karta написав:2. Живе по оптимальному режиму, у відповідності з установленим розпорядком дня.
mala-karta написав:Крім того, в дитячому садку малюк перодично проходить медогляд і получає необхідні прививки.
mala-karta написав:3. Бере участь в розвиваючих заняттях та іграх.
mala-karta написав:4. Привчається до самостійності.
mala-karta написав:5. Знаходить друзів.
mala-karta написав:6. Звикають до дисципліни.
mala-karta написав:7. Готується до школи.
також правда, загалом це діти з одного двору чи району, я також спілкуюсь з деякими дівчатами, з якими ходила в садочок, хоча вже багато живуть не тут.mala-karta написав:5. Знаходить друзів.
mala-karta написав:В дитячому садочку в основному до діток застосовують колективний підхід, вчать слідувати установленим правилам. Я б не сказала, що такі методи допомагають дитині розкритися повністю. Вони швидше "вирівнюють" дітей, вчать бути як всі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей