зазвичай батьки "проблемних дітей" виховательці "дякують" періодично.

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Ulkanet написав:як "перевиховати" кусючу дитину.
Олюшка написав:Ходимо у один із садочків на дружбі, замітила також, що моє дитя приходить додому і доїдає, не буду стверджувати, що у садочку недають попоїсти (не бачила порцій та чи взагалі моє їсть)меню висить кожного ранку інше , вже радує що різноманітне харчування кожного дня і дата інша стоїть. Та від одної із "центрових" виховательок чула - що харчування стало гірше. Як іще може бути гірше, порції меньші залишаються їм, чи може більше поварі та завскладовщики додому стали виносити. Усе починається із завідуючого складом по харчах (чи як вони там пишуться) та старшого повара.
Олюшка написав:Одного разу потрапляла така ситуація мені на очі, іду я по свою дитину у садок іде на зустріч із пакетом одна а потім друга, і як це можна зрозуміти? "Оце була я в магазині, додому далеко... я з роботи з покупками у пакеті іду." Так? А це так і виглядає!
Олюшка написав:Коли по меню дитині дається булочка, а вона зараз її не хоче - чомусь ту випічку не ставлять у шкавчик, не дають додому.
Олюшка написав:Тож у якісь мірі ми і доплачуємо усілякими подарками вихователям але, коли вони переходять межу...це терпіти важко!!!!
Олюшка написав:доброти та ласки яку ми не додаємо своїй дитині.
Олюшка написав:На рахунок "вуликів" тих самих 30-40дітей набирає завідуюча, а хіба ж немає норм для садочків чи їм важливіші благодійні внески "у своїх кишеннях", тому що ми не знаємо куди і на що вони ідуть!
Олюшка написав:у групі є вихователька та нянька отож- будьте добрі, тягніть свій хребет обидві на майданчик!Що нянька робить? Щось робить інше: стірає, прибирає чи може тим часом інших дітей бавить?
Олюшка написав:Коли у вашої дитити д/н ми ж несемо/пригощаємо і дітей і вихователів, а чому коли у них д/н - то ходи у індивідуальному порядку вітай? Вони ж навіть цукерочком не пригостять наших дітей???!!! Чому воно так - не справидливо! Чомусь, коли моя дитина розказує, що у мами чи тата д/н, вихователі та няні мене чи тата не вітають!
Одна чи дві мамусі - ніколи погоди не зроблять.
Mysyk1 написав:Ще в садочок неходимо але буду відстоювати свою дитину в любому випадку.
Sms написав:Shalimar написав: а последствия??? укусов и толкания
запропонуй вихід? Не утрірований! Мамі лупити малого за таке? Якщо підкажеш дієвий метод буду вдячна.
Олюшка написав:з роботи із пакетами не ходила, лиш із дамською сумочкою.....що мала з роботи виносити? крісла і компютери, чи може дироколи які були прономеровані???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей