Глобальні оголошення!

Здавання грошей в садку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Здавання грошей в садку

Повідомлення Бомчик » 14 червня 2013, 16:11

дівчата, завідуюча сказала сплатити 400 грн благодійного внеску, в серпні маємо йти в садочок
це всюди такі "розцінки"? чи в кожному садочку різні?
Бомчик Офлайн

Повідомлення nadusha » 14 червня 2013, 16:29

Нам завідуюча сказала "Скільки зможете, стільки заплатіть. Я ж не знаю матеріального стану всіх батьків..." Я платила 350, чула, що більшість внесків була 250-400грн.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Anjuta » 14 червня 2013, 17:37

в нас також завідуюча сказала на рахунок благодійного - хто скільки зможе
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення mavpusya » 14 червня 2013, 18:32

У нашому садочку також казали, скільки можете, але бажано хоч 300 грн добровільних пожертв. Виписали квитанцію, все як положено. А потім здали окремо на ремонт в групі 400... і перед вереснем ще всяке причандалля для дітей будемо купувати....
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Anjuta » 14 червня 2013, 18:50

ми також на ремонт туалету ще здали по 500 грн і список з тим всіляким також дали :yes:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Касівочка » 02 липня 2013, 11:57

В нас роблять групу з-під нуля. Був колись спортзал, тепер буде група :mamba: . 2 поверх, також стеля страшна, тече. Вікна пластикові і меблі (столи і шкафчики) завідуюча сказала, шо замовила, і нам довелеться так чую, здавати на те все потім. Також там зараз роблять ремонт, до вересня мають зробити, але я дуже сумніваюсь, що встигнуть, теж напевно треба буде здавати за ремонт. Посуд, іграшки, горшки, постіль, коврики - все-все-все потрібно буде купувати самим.. Я вже думаю, може я поспішила з тим садіком, він мене золотим получиться, місць в інших групах, говорить немає :confused: На другий рік теж не відомо, чи попадемо з тією реєстрацією.. Не знаю, що робити - всі документи готові, лікарі пройдені, а не хочеться таку кругленьку суму викладати :cry:

Дівчата, ще питання: цікаво, хто водить двох своїх діток в один садочок, чи маєте якусь знижку на благодійний внесок при поступленні туди другої дитини, і можливо на якісь наступні здачі грошей в групі? Чи то не впливає на ніщо?
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення Кокетка » 02 липня 2013, 14:45

я водила двох в один садок, здавала внесок і за одного потім за другого , за старшого менше здавали грошей, а за маленького то жах) здаєм тай здаєм, я ще й у батьківському комітеті, і не повірите все тре, все під звіт , а грошей купа йде, то столів крісел не хватає бо групи шалено величезні, (ремонти туалетів, рукомийників, та спальні) то посуд поновити, то ліжечка одягнути ( бо те старе латане, а своїй дитині хочеться таки щось нове полюдське тим більш з яслів починали і приурочили до свята якогось) то по нових правилах діти мають мати тематичні куточки, тож перукарня, їдальня, медичний куточок та інші, всього 6 штук то басейн надувний з кульками пластиковими, то зволожувач повітря, то пилесос ) то діткам аплікації зошити для малювання, іграшки в групі та набори на вулицю та інше, все потрібно, для комфорту дитини, бо ж дитинка там фактично весь день
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення кульбабка » 02 липня 2013, 16:44

а нам цього року перший внесок в садок сказали 800грн,я в шоці!!!!!!!
скільки в кого питаю,і тут почитала так багато не здають,а потім ще ремонти скільки потянуть....
кульбабка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 60 раз.

Повідомлення Anjuta » 02 липня 2013, 16:53

той благодійний внесок можете здавати хто скільки хоче чи зможе, ніхто вам нічого не може сказати і не скаже, що типу ви мало здали.....також ніхто не вправі вимагати , щоб ви його здаи :yes:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення sv-ls » 19 липня 2013, 23:23

Ми 2 роки тому йши в садочок. Сказали дати внесок 300 грн. Не пройшло ще і місяця, як вихователі роблять батьківські збори- ще по 400 на ремонт туалета і стелі.
Через рік знову ремонт і знову 300грн.В цьому році знову давали на ремонт по 400 грн- на цей раз видно роботу батьків. Але вихователям не сподобалась підлога і вони вирішили перемалювати її. Тепер вимагають доздати ще гроші. Я не знаю що робити...І ніби вартує дати їм ті гроші, але з іншої сторони за що....
sv-ls Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 77 раз.
Подякували: 35 раз.
Діти: Донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей