Розкажу, ставлення свого чоловіка до садочків)))
ВІН ПРОТИ!!!!!!!!!! :) Бо має на це свої обгрунтовуючі фактори.
1. Дитиною толком ніхто не займається.
2. Діти переважно не люблять садочків і він би не хотів, щоб його дитина силоміць ходила в дит садок.
3. Дітьми займаються ще по савдепівській системі. Всі разом малюють, разом на горшок, разом спати - ніхто не враховує фактору як особистість.
Я наприклад за садочки, хоча з думками чоловіка в багато чому погоджуюсь. Що для мене є важливим. то це соціум, вміння спілкуватись, гратись, розуміти, що ти не один і з чимось доводиться миритись.
А ось чоловік бачить це по іншому. Каже, якщо займатись дитиною відповідально і ретельно, то така дитина всякий соціум ще й під себе під лаштує!!! Говорить про виховання лідера, а не тих, хто йде за лідером.
Важливим фактором у вихованні для нього є все дозволяти, щоб в майбутньому у вирішенні проблем у дитини(людини) не було перешкод і страху!!! Скажу відверто, що ЛОГІКА в цьому є!!!! Але на практиці дозволяти все - звичайно важко і неможливо. Мова не йде про гаряче, газову духовку і інші такі речі. Хоча я дозволяю раз торкнутись, щоб дитина зрозуміла, що це таке і чому не можна.