Перлинка написав:І ще думаю що після 3-ох більшість тут присутніх мам хотіли би таки вийти на роботу,а лишати на кілька годин,то не дуже виходить.Тобто наскільки я зрозуміла в даній темі розглядається можливість створення садочка на повний робочий день.
На кілька годин може бути актуально зараз,щоб елементерно збігати до стоматолога чи ще у якихось термінових справах ,як тато на роботі і нема з ким лишити,але тут мало хто таке практикує :)
О, саме те. На 2 годинки може і бабуся посидіти чи тато (в кого тато до такого надається). А от на повний день... :head:
Я рада, що тема викликала інтерес, значить є над чим думати. Але напевно тільки думати :( Я усвідомлюю, що одиниці мам будуть готові платити півтори тисячі за садок для дитини, тим більше,якщо дитина не одна, тим більше, якщо державний садок в 10 раз дешевший і підходить за всіма вимогами...
На даний момент залишаєтсья мріяти (хоча мрії мають тенденцію збуватися), що
- знайдеться спонсор, якому цікаво буде профінансувати подібний експеримент :zybu:
- випадково виявитсья, що в когось із мам стоїть без роботи гарна хатинка з садочком та ще й у межах міста, в приватному секторі :zybu:
- якась із мам випадково виявить, що вона природжений педагог і все життя мріяла працювати з дошкільнятами за символічну оплату і велику вдячність :zybu:
- ще якась із мам захоче постійно приходити і готувати малятам їсти, мити та прибирати після їх бурної діяльності :zybu:
- вікриєтсья саме такий садочок, як оце мрієтсья за цінами державного :zybu:
Це жарти, звичайно, мій висновок наразі такий: ідея гарна, але, на жаль, малореальна. Щоб таке щось організувати треба мати або велике спільне бажання, або великі гроші.