Хоча те, що вихователька не помітила, то таки її вина.
Як на мене, для безпеки дітей варто закривати всі ворота, тоді ніхто нікуди не втече з території садка. А в нас є садочки, які взагалі як прохідні двори і собак вигулюють і п’ють на дитячих площадках...
Олюшка написав: А ми потім думаємо: "Оце бідні наші вихователі і наші діти, держава не забезпечує належним чином" тай іще дітей по списку наближається до 40 душ
А ви пробували висидіти в групі з хоча б в 2 рази меншою кількістю дітей?
Я як по свою приходила, то завжди по 20 хв в дверях чекала, бо вона не хотіла йти. Там такий гул, як у вулику! І так цілий день!
Я не кажу про конвертики і т.п. Але кожна робота має свої + і -. І рівняти всіх під одну дудку не варто.
Олюшка написав:одного дня ви прийдете по дитину, а дитина буде із поломаною рукою чи ногою, а у гіршому випадку із лікарні забирете
Сьогодні була в школі в малої на змаганні з карате і 2 хлопчики цілком випадково (не дивилися вперед) стукнулися лобами, в результаті розбитий ніс. То що вчитель винен у тому? Так само у садочку діти бігають, ганяють і не завжди впильнуєш хто там кого штовхнув чи вдарив...
А як є такі діти, що спеціально пакостять, моя теж приходила з синцем від укусу хлопчика, вихователька його насварила, поки заспокоювала мою, то він ще одну вкусив, то що їй його було до себе прив’язати, чи в групу більше не приймати???
Це моя особиста думка, і я поважаю роботу вихователів, бо більшу частину дня вони вчать, виховують і доглядають наших дітей. Може просто в моєї дитини були дуже хороші вихователі, але я кривого слова в їх адресу сказати не можу. Моя дитина з усмішкою згадує садок і здалека до виховательок вітається.
І мені не шкода дати тих 10 грн до конверта, який раз в пів року ми дарували нашим вихователям, не вважаю це подачкою, взяткою і т.п...