Глобальні оголошення!

Дитячі садочки БАМу (7, 14, 15, 17,21,22, 23, 27, 28, 30,31)

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитячий садочок

Повідомлення кульбабка » 27 травня 2013, 10:49

ми йдемо в 27 яслі,є ще хтось відгукніться,можливо гтось може порадити в яку групу йти і до яких вихователів?
кульбабка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 60 раз.

Re: Електронна система реєстрації дітей у садочки

Повідомлення Sms » 14 червня 2013, 22:06

nadusha написав:В 21 садок, батьківські збори були 12 червня.

Ми записались на наступний рік в 21 садочок. Розкажіть як воно і що? Що на батьківських зборах вам розказували? Яку суму при поступленні благодійного внеску треба?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Re: Електронна система реєстрації дітей у садочки

Повідомлення nadusha » 15 червня 2013, 05:47

Sms написав:
nadusha написав:В 21 садок, батьківські збори були 12 червня.

Ми записались на наступний рік в 21 садочок. Розкажіть як воно і що? Що на батьківських зборах вам розказували? Яку суму при поступленні благодійного внеску треба?

Після вивішування списків я взяла в завідуючої форму на медогляд (листочок А 4), карточку в дільничої, пройшла медогляд. Садок ортопедичний, але цього року є група з дітками без ортопедичних проблем. Після медогляду дільнича з медсестрою заповнюють карточку. Потім треба йти на комісію на Тарнавського (якщо є ортопедичні проблеми), потім з висновком комісії - в міськвно по направлення. Якщо нема ортопедичних проблем, то комісії і міськвно не потрібно. Далі - квитанцію про благодійний внесок (я платила 350) і документи до завідуючої і чекаєте на збори...

Спочатку були загальні збори, де завідуюча розказувала:
- про режим в садочку, що варто відтепер будити діток раніше, щоб вони звикли рано прокидатись . В обід теж ложити після 13:00, так як в садочку;
- про харчування, що бували дітки, що їли вдома тільки перетерту їжу, то давились, навіть картопляним пюре; вчити дітей їсти молочне, запіканки, суп;
- про те, що потрібно буде поміняти посуд, з якого їдять діти, бо за 20 років багато перебилось, а коштів нема;
- прийом дітей до 8:30, забирати можна після полуденку починаючи з 16:20... і тд.

Потім оголосила списки по групах, і були збори в групі з нашими вихователями. Список того, що потрібно мати: дві довідки від дільничої (про мазок і контакт), дві ситцеві торбинки (одна на піжамку, інша в шкафчик на запасний одяг), піжаму, широку одноразову пеленку (на всякий випадок в ліжко), салфетки вологі і сухі, перевзуття, запасний одяг.

Приблизно отаке ... Що пропустила - питайте...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Sms » 21 червня 2013, 06:18

НУ от перші, як на мене фальсифікації!!! Я в загальній черзі 116 і 30 :scare: в садочок 21. Це означає , що 29 чоловк в черзі перед мною такж туди записувались! От не вірю я в це. Хоч вбийте мене!!! Невже на 21 садочку всі дороги зійшлись.... Ну і для розуміння. Є ще поняття пільговиків. Які йдуть поза чергою. Тобто якщо таких назбирається ще 20 чоловік, я свою дитину в садочок вже не відправлю.... Це нормально?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 21 червня 2013, 07:44

Sms, цього року в 21 садочку є три групи по 25 дітей. Значить візьмуть 75, не переживай наперед... Але контроль не завадить. Надзвонюй час від часу в міськвно, перевіряй список... Удачі!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Зоряна » 21 червня 2013, 11:10

Sms написав:НУ от перші, як на мене фальсифікації!!! Я в загальній черзі 116 і 30 :scare: в садочок 21. Це означає , що 29 чоловк в черзі перед мною такж туди записувались! От не вірю я в це. Хоч вбийте мене!!! Невже на 21 садочку всі дороги зійшлись.... Ну і для розуміння. Є ще поняття пільговиків. Які йдуть поза чергою. Тобто якщо таких назбирається ще 20 чоловік, я свою дитину в садочок вже не відправлю.... Це нормально?

а не може бути як варіант- що завідуючі позаписували дітей,яких мали в журналах записаних на 2014-2015 роки в електронну чергу,тому і ви получаєтесь вже 30. Тобто завідуюча,коли до неї прийшли мами і записались в паперовий журнал пообіцяла їх взяти,а тепер і в електронну чергу перезаписала. Це як версія)
Зоряна Офлайн

Повідомлення Sms » 21 червня 2013, 11:45

Зоряна написав:

а не може бути як варіант- що завідуючі позаписували дітей,яких мали в журналах записаних на 2014-2015 роки в електронну чергу,тому і ви получаєтесь вже 30. Тобто завідуюча,коли до неї прийшли мами і записались в паперовий журнал пообіцяла їх взяти,а тепер і в електронну чергу перезаписала. Це як версія)

ми в тому журналі також були. але не думаю, що воно так є, оскільки для запису в зошит потрібно було лише піб дитини і дата народження. а для електроної реєстрації всі дані і документи.
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 21 червня 2013, 12:08

Sms написав:От не вірю я в це. Хоч вбийте мене!!! Невже на 21 садочку всі дороги зійшлись....

Так, всі дороги зійшлись на 21 садочку. Знаю від знайомих, що це єдиний садочок на Алясці, і ще плюс на нього мітять Великі Гаї, і відповідно попит на цей садочок просто дууже величезний. Маю знайомих, які реєструвались в перший день, були в загальній черзі 200-якісь, а в той садок 56 чи шось таке. Тому я думаю, що всі, хто хотів попасти в цей садок, зареєструвались першого ж дня.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Sms » 21 червня 2013, 12:34

Просимо вибачення. Маленька поправка. Поки що в базу записуються дані реєстрації. Потім з загальної бази відкидаються ті діти, в яких дата вступу 2015,2016. Пільговики ідуть також у загальній черзі. Дякуємо

Тобто 30 у загальному списку на 21 садок, а скільки з них на 2014 рік неясно. будуть пізніше списки.
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 21 червня 2013, 12:36

TaniaPicaSSo написав:і ще плюс на нього мітять Великі Гаї

Великі ГАЇ ближче до Східного, наскільки я знаю... А у Гаях Гречинських є свій садочок. Плюс на Алясці є 2 садочки ще по Куліша
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість