Перлинка » 27 жовтня 2010, 16:00
Я нікого не закликаю ,робити як я .І що моя позиція єдино вірна,що всім потрібно зараз своїх дітей поздавати з грудного віку няням.
У мене так склались обставини,я вважаю,що успішно з них вийшла.У мене чудова сімя люблячий чоловік ,скоро стану багатодітною мамою,ми не бідуємо,не економимо кожну гривню,працюємо над тим щоб дати дітям якогомога більше ,по можливості найкраще(але це вже як Бог дасть).Якщо б я не працювала,то було б по іншому .Нам би цих коштів однозначно не вистачало.Якщо для багатьох з вас гроші не важливі,то для мене важливі.Я почуваюсь нещасною,коли доводиться ломати голову як забезпечити сімю елементарними речами.Мого чоловіка такі питання мало турбують,бо він,як і ви вище цього,хоча з задоволенням користується тим що маємо, радіє нашим успіхам і у всьому мене підтримує.
Востаннє редагувалось
Перлинка в 27 жовтня 2010, 16:14, всього редагувалось 2 разів.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)