Вітаю усіх! Мамочки приєднаюсь і я до вашої розмови про садочки. Ходимо у один із садочків на дружбі, замітила також, що моє дитя приходить додому і доїдає, не буду стверджувати, що у садочку недають попоїсти (не бачила порцій та чи взагалі моє їсть)меню висить кожного ранку інше , вже радує що різноманітне харчування кожного дня і дата інша стоїть. Та від одної із "центрових" виховательок чула - що харчування стало гірше. Як іще може бути гірше, порції меньші залишаються їм, чи може більше поварі та завскладовщики додому стали виносити. Усе починається із завідуючого складом по харчах (чи як вони там пишуться) та старшого повара.
Одного разу потрапляла така ситуація мені на очі, іду я по свою дитину у садок іде на зустріч із пакетом одна а потім друга, і як це можна зрозуміти? "Оце була я в магазині, додому далеко... я з роботи з покупками у пакеті іду." Так? А це так і виглядає! Поки не знайдеться такий пан Толік, доречі респект і уважуха таким батькам!!! А ми потім думаємо: "Оце бідні наші вихователі і наші діти, держава не забезпечує належним чином" тай іще дітей по списку наближається до 40 душ, треба їм подарочки чи конвертики. У них зарплата маленьке бідні такі нещасні...Таке враження ніби у них "вредна" робота, з якої ідуть на пенсію безрукими та безногими. У свій час мені говорили - "не подобається робота шукай іншу". Теж саме і я тепер говорю. Та зараз є дуже батато "розумників", які без мила залізуть в одне місце. Коли по меню дитині дається булочка, а вона зараз її не хоче - чомусь ту випічку не ставлять у шкавчик, не дають додому. Ми ж батьки всього їхнього процесу не контролюємо, бо не бачимо.
Ми вдома із своїми дітьми самі займаємось і виховуємо, а коли приводимо у садок то хочемо щоб їх навчили чомусь хорошому, можливо навіть і тої доброти та ласки яку ми не додаємо своїй дитині. Тож у якісь мірі ми і доплачуємо усілякими подарками вихователям але, коли вони переходять межу...це терпіти важко!!!!
За наше перебування у садочку бачила не мало навіть по своїй дитині, то забирала із прогулянки на вулиці у змінному взуті, чи якщо в ясельках - а воно із повними трусиками ходить, буцімто щойно сталось- не замітила, то із шишарою посеред лоба. Не дивуйтесь якщо одного дня ви прийдете по дитину, а дитина буде із поломаною рукою чи ногою, а у гіршому випадку із лікарні забирете

(НЕ ДАЙ БОЖЕ ЩОБ ТАКЕ ІЗ КИМИСЬ ТРАПИЛОСЬ- НЕ БАЖАЮ НІКОМУ) та у садочку буде одне виправдання - якось так сталось ми і не замітили, ніхто від такого не застрахований (умовно).
Дякую за увагу!

СЛАВА такій УКРАЇНІ!!!