Глобальні оголошення!

Неприємні ситуації в садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Неприємні ситуації в садочку

Повідомлення TaniaPicaSSo » 10 грудня 2013, 18:13

Жах якийсь :impossible: Тоді треба всім батькам пантрувати винних.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Milichka » 10 грудня 2013, 18:29

flower написав:Думаю, так усюди є :sad:

у нашому садку дууже добре годують, і добавку рибки-м"яска дають кожному попросившому))))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Inna » 10 грудня 2013, 19:59

Мілічка,а в який садочок ви ходите?
Inna Офлайн

Повідомлення Milichka » 13 грудня 2013, 10:56

Inna написав:Мілічка,а в який садочок ви ходите?

ми у В.Гаях, садочок державний, але новозбудований, тільки у вересні відкрили. Можливо ще не навчились красти)))) або бояться підпортити репутацію))))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Олюшка » 17 грудня 2013, 23:38

Вітаю усіх! Мамочки приєднаюсь і я до вашої розмови про садочки. Ходимо у один із садочків на дружбі, замітила також, що моє дитя приходить додому і доїдає, не буду стверджувати, що у садочку недають попоїсти (не бачила порцій та чи взагалі моє їсть)меню висить кожного ранку інше , вже радує що різноманітне харчування кожного дня і дата інша стоїть. Та від одної із "центрових" виховательок чула - що харчування стало гірше. Як іще може бути гірше, порції меньші залишаються їм, чи може більше поварі та завскладовщики додому стали виносити. Усе починається із завідуючого складом по харчах (чи як вони там пишуться) та старшого повара.
Одного разу потрапляла така ситуація мені на очі, іду я по свою дитину у садок іде на зустріч із пакетом одна а потім друга, і як це можна зрозуміти? "Оце була я в магазині, додому далеко... я з роботи з покупками у пакеті іду." Так? А це так і виглядає! Поки не знайдеться такий пан Толік, доречі респект і уважуха таким батькам!!! А ми потім думаємо: "Оце бідні наші вихователі і наші діти, держава не забезпечує належним чином" тай іще дітей по списку наближається до 40 душ, треба їм подарочки чи конвертики. У них зарплата маленьке бідні такі нещасні...Таке враження ніби у них "вредна" робота, з якої ідуть на пенсію безрукими та безногими. У свій час мені говорили - "не подобається робота шукай іншу". Теж саме і я тепер говорю. Та зараз є дуже батато "розумників", які без мила залізуть в одне місце. Коли по меню дитині дається булочка, а вона зараз її не хоче - чомусь ту випічку не ставлять у шкавчик, не дають додому. Ми ж батьки всього їхнього процесу не контролюємо, бо не бачимо.
Ми вдома із своїми дітьми самі займаємось і виховуємо, а коли приводимо у садок то хочемо щоб їх навчили чомусь хорошому, можливо навіть і тої доброти та ласки яку ми не додаємо своїй дитині. Тож у якісь мірі ми і доплачуємо усілякими подарками вихователям але, коли вони переходять межу...це терпіти важко!!!!
За наше перебування у садочку бачила не мало навіть по своїй дитині, то забирала із прогулянки на вулиці у змінному взуті, чи якщо в ясельках - а воно із повними трусиками ходить, буцімто щойно сталось- не замітила, то із шишарою посеред лоба. Не дивуйтесь якщо одного дня ви прийдете по дитину, а дитина буде із поломаною рукою чи ногою, а у гіршому випадку із лікарні забирете :scare: (НЕ ДАЙ БОЖЕ ЩОБ ТАКЕ ІЗ КИМИСЬ ТРАПИЛОСЬ- НЕ БАЖАЮ НІКОМУ) та у садочку буде одне виправдання - якось так сталось ми і не замітили, ніхто від такого не застрахований (умовно).
Дякую за увагу! :yes: СЛАВА такій УКРАЇНІ!!! :unknown: :unknown:
Олюшка Офлайн

Повідомлення Ulkanet » 17 грудня 2013, 23:56

о в мене таке було, прихожу забирати малу, а вона має фінгал під оком і шкіра здерта біля віска. видно що був сильний змазаний удар під око. Питаю вихователів що сталося - ніхто нічого не бачив :dash: :dash: питаю малу - каже що з хлопчиком билася :scare: знаючи свою дитину тільки можу дякувати Богу - що вона жива і здорова після таких ігор. :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення flower » 17 грудня 2013, 23:59

І в нас таке було, подерта на виску майже біля ока і ніхто нічого не бачив.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення TaniaPicaSSo » 18 грудня 2013, 00:23

Чула, що десь місяць тому в одному з Терн. садків дитина з ясельної групи втекла під час прогулянки, і виховательки навіть не помітили, аж коли мама прийшла забирати, то аж тоді. Дитина відійшла на кілька вулиць, щастя, що якісь люди привели її назад, і то незадовго після того, як мама прийшла. І виховательки впросили маму нікуди не йти, не жалітись.
Я б напевно сходу накатала на тих виховательок всюди, де тільки можна, і в міліцію в першу чергу!!!
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Ulkanet » 18 грудня 2013, 00:39

TaniaPicaSSo то не на виховалельок тре заяву, а на завідуючу. Що за прохідний двір в садках. брами і хвіртки порозкривані.
а в нас в 5 садку взагалі брами не було :scare: :scare: . зараз вже є, але постійно відкрита хвіртка. в групах постійно відкриті двері. я коли прихожу завжди закриваю. але бачу що вихователі самі ходять і не закривають. :dash:

Ти просто не бачила ще, що таке садік. я взагалі в шоці як вони їх там в перші тижні розрізняють і кого в що одіти. :crazy: :crazy: і як вони запам'ятовують кого коли привели і забрали :crazy: :crazy: :crazy:
хоч наша вихователька нам і не подобається, але муштрує всіх що поки не прийдеш до неї і дивлячись їй в очі не скажеш "Можна йти додому?" - не пускає. я спочатку вважала це якимось прям приниженням. але бачу що то так і тре, бо в дітей то вже як "рефлекс". але сама дуже дивувалася, як то моя мала не втікла :ha: :ha:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Mama3 » 18 грудня 2013, 00:45

В мене теж мала не раз додому приходить в колготах навиворіт, незаправлена, як слід, або приходить чоловік забирати, а сандалики не на ту ногу. він теж своє від мене отримує, що не звертає уваги, коли забирає, як дитина одягнена. Але ж то чоловіки :impossible: А в той раз не стерпів сам, покликав виховательку і звернув увагу на колготи і на взуття. А вона йому: навчіть дитину одягатися, у нас половина вже вміють, за всіма не можемо встигнути. Це як? Я згодна: моя мала трохи повільно вдягається,то я вранці перед садком сама бігом одягаю,щоб довго не чекати. Але ви в садку хоч подивіться, як не зразу,то пізніше. Бо встають о 4, їдять,ще граються і ніхто не бачить, як колготи, як взуття аж до 6!!!
Малий теж може прийти в трьох майках, то я вже наголошувала ще минулого року: нагадуйте,щоб знімав піжаму, а потім вдягав майку,що в групі граються. Або був у взутті на босу ногу. Може,це не надто важливо, але з таких дрібниць складається догляд.
Бо як в групу щось треба чи виховтаелям на заняття,то десять раз нагадають.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість