ось трохи тут про нього писала:
viewtopic.php?p=186066#p186066Зараз я плачу 85 грн в день якщо ходить і 35 грн якщо ні.
Харчують дуже добре, ніяких сардельок, сосисок, сітро та інших бяк.
Умови сну - сплять діти на двоповерхових ліжках, в молодшій групі також. Чесно кажучи, я би боялась, щоб мій спав на верхньому ліжку, і, хоча він хотів на верхньому, та в молодшій спав, і в старшій спить на нижньому ліжку.
З дітками займаються гарно і багато.
Наприклад зараз у мене не було можливості вчити цифри, то він їх вивчив у садочку. Багато співає пісеньок, віршики розказує.
Діткам, наприклад, розказують про землю, як вона крутиться навколо сонця і міняються пори року.
Там є ще дуже цікава традиція на день народження дитини, розпитаєте при нагоді, + на д/н прийнято, щоб дітки дарували імениннику подарунки.
Результати творчості дитини регулярно залишають батькам у спеціальній поштовій скринці.
В молодшій групі більше граються, в старшій - більше вчаться. Тому малому більше подобалося в молодшій, але там поставлене так питання, що молодша - 'то для малих', і тому всі зі старшої хочуть в старшу, бо молодша то не так престижно
Зараз надворі ліплять сніговиків, літом так бігали/гралися, больбалися в надувному басейні (але якщо мама проти - то дитину до басейну не пускають).
За бажанням батьків - є англійська мова (оплата додатково +10 грн за заняття), ще театральна студія, ну музика-фізкультура - то само собою.
Важливий момент - садочок релігійний. Перед їжею, перед сном - дітки моляться. На більшість релігійних свят робочий день у садочку скорочений (до 16 години).
Є вихідні літом - з 15 липня до 1 серпня зведена група (дві групи разом), а з 1 серпня по 15 серпня садочок закритий (треба то враховувати в графіку своїх відпусток :) ).
Зараз у малого в групі 21 дитина.
Всі бувають рідко.
Бувають дітки, які злегка кашляють.
Але не бачила, щоб був хто гарно погавкуючий і з соплями по коліна.
В цьому садочку малий мій хворіє значно рідше (він взагалі досить часто хворіє).
Добиратися туди - тільки машиною.
Зимою дорога досить таки заметена, хоча її і прочищають трахторцем.
Загалом я садочком задоволена.