Глобальні оголошення!

Чи потрібен дитячий садок дитині?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитячий садочок

Повідомлення гра з вогнем » 06 серпня 2010, 22:10

і я за те щоб ганяв, а не зубрив в 5 років...
хз, яка там програма має бути, те, що я собі науявляла з прочитаного певно дуже далеке від того шо буде
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Галина » 07 серпня 2010, 19:10

Я вже раз писала я обома руками за садочок, хоча раніше була теж противником садків. І не можу згодитися з тим, що він нічого дітям не дає. Садочок вчить колективізму, адаптації в суспільстві. Моя дитина була як Нелі, ні до кого чужого не йшла і всіх боялася, а тепер зовсім інша дитина. Вона набагато більше знає, ніж могла б їй дати я, з задоволенням готується до утреніків. А як вона любить туди ходити, в мене чоловік в відпустці сидів, а вона не хотіла з ним залишатися, бо в на неї там дітки чекають, будуть гратися.
Я згадую себе, я сиділа з бабусями, в садок не ходила і в школі була як біла ворона, аж у 2-му класі почала спілкуватися з однокласниками і виходити на перерві з класу!!!
Я вважаю, що дитину краще вже привчати до спілкування з оточуючим нас суспільством, а не тримати вдома, а потім кинути в незнайомий світ, як людину, яка не вміє плавати на глибину і сказати пливи. Садочки і школи потрібні однозначно, щоб навчити дітей жити в суспільстві.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення mala-karta » 07 серпня 2010, 21:57

як на мене, коли дитина вільно собі бігає і сама бавиться з ким хоче - в сто разів краще садочка.

От невже ніхто літом в селі не відпочивав? Ми і ролові ігри грали і сюжети всякі придумували, і квасолю СВОЮ вирощували та ще вчилися бабусі помагати.

Не спорю, якщо дитина закрита цілодобово з одною бабусею і крім неї неічого не бачить - то це дуже погано.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Галина » 14 серпня 2010, 18:11

А якщо того села нема? А бабусі і дідусі на роботах? Моя дитина з бабусями і навіть з нами не хоче сидіти вдома, їй набагато бльше подобається з дітками в садочку. З задоволенням йде в той содок, щоразу приходить з якимись новими знаннями, розказує що робили чим гралися. Але в садку ще й від вихователя багато залежить. Ми попали до прекрасних вихователів (я вже пиала), вони чудово ладять з дітками, моя мала коли приходить обіймає і цілує свою виховательку і взагалі вони в нас всіх діток зустрічають теплими обіймами.
Кожен вільний поступати як хоче, давати діток в садоч чи ні це справа бітьків. Але я суджу по своїй малій, по донечці подруги і численних своїх племінницях і племінниках. Моя і подруги в садочку набагато краще розвинені, набагато краще спілкують, смекалістіші, шустріші ніж мої родичі, які в садок не ходили і не ходять.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення mala-karta » 14 серпня 2010, 19:26

звичайно, що так краще :)

я просто не розумію садочок (яслі) з року, з півтора - дитина мала, нічого не розуміє, плаче...
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення гра з вогнем » 08 вересня 2010, 19:13

в черговий раз надумали відвести Андрійка в садок :D
може цього разу і вийде, в четвер ідемо всі разом дивитися той садочок.
хай бавиться з дітками, а то ще відлюдько виросте (хоча я сумніваюся, він не з тих), а от спілкуватися і взаємодіяти тре вчитися.

найбільше боюся змін у поведінці.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Vpasty_vgoru » 04 лютого 2011, 19:39

mala-karta написав:Люди, та це ж НАШІ діточки!!!! Ну нашо їх здавати чужим тьотям???
Коли їм буде 15, вони гавкнуть і хлопнуть дверима, то чого ж зараз ними не потішитися?

О, і я так кажу :)
Свого малого ми в садок взагалі давати не будемо, якраз шукаю йому якісь заняття, щоб мав би де з дітками поспілкуватися і погратися, бо вдома зимою таки нудно
Vpasty_vgoru Офлайн

Повідомлення krapk@ » 15 лютого 2011, 14:54

Vpasty_vgoru написав:mala-karta написав:
Люди, та це ж НАШІ діточки!!!! Ну нашо їх здавати чужим тьотям???
Коли їм буде 15, вони гавкнуть і хлопнуть дверима, то чого ж зараз ними не потішитися?

шось я не дуже зрозуміла здавати чужим тьотям, я взагалі то думала, що віддаю дитину до колективу таких самих дітей. Може хтось і має можливість сидіти до 7 років з дитиною, а мені вже цієї осені треба виходити з декрету офіційно. Пошвидше захиститися і йти працювати, а то сидіти в батьків на шиї в такі роки соромно. А щодо 15 років, то всі рано чи пізно підуть з дому в своє життя. А ви народжуйте ще, і не 1, а хоча б 4-5, з різницею в років так...5
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mala-karta » 15 лютого 2011, 15:24

krapk@, ти дитину ЗДАЄШ в садлчок, де сидить 15 галасливих гавриків, не надто розумних - через малий вік. На них всіх 2 дорослих.

Ти посидь сама цілий день серед 15 малознайомих і не надто тобі цікавих людей. І щодня спробуй так. І це без того, щоб вийти на обід, щоб десь пройтися без нікого.
Я була на плейгрупі з малим. Першого разу (коли було всього 5-6 дітей і всі з мамами) мені вистачио, щоб зрозуміти, як це все давить.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 15 лютого 2011, 16:26

ну, я сама збираюсь давати малого в садочок.
Тільки тому що не годна заробити і на квартиру, і на няню :(

Але я прккреанос розумію, що це не найкращий варіант для дитини і по можливості буду шукати щось краще.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей