Глобальні оголошення!

В садочок без прививки - реально?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитячий садочок

Повідомлення КлубНіка » 06 серпня 2011, 15:58

Nymydora у мого малого є лише 2 щеплення (БЦЖ і КПК), є 2 відмови. Зараз вийшла постанова міністерства освіти, щоб приймали діток без щеплень. Але як сказали мені в садочку "То постанова для НАС мамочок", а у них є свої, і тим вони не підчиняються. :evil: Я просила в садку дати мені офіційну відмову на бумазі, вони недали. В понеділок я іду в освіту до жінки, що керує всіма садочками тернополя (вона була у відпусці, з понеділка має бути на роботі). І буду говорити з нею. Побачимо що вона мені скаже. Тоді і напишу.
КлубНіка Офлайн

Re: Вирішення питання садочків та прививок: шукаю мам-одноду

Повідомлення КлубНіка » 21 вересня 2011, 09:49

oksana.tesliuk На скільки мені відомо, то вакцини вже потихенько зявляються у наших поліклініках, принаймі бачила в поліклініці чергу до кабінета щеплень і мамочки між собою говорили що роблять КПК і ще якусь, тільки непомню яку. На рахунок покупки, то в аптеках зараз також нічого немає, в мене коліжанка хтіла малому якусь вакцину купити, то всі аптеки обзвонила і неді ніякої вакцини нема.
На рахунок садочок і щеплення, то у мене зараз дитина офіційно ходить в садок без щеплень (верніше в нас їх всього 2). Було дуууже важко доказати як і в поліклініці, так і в садочку що моя дитина нічим не гірша від щеплених чи від тих дітей в яких в карточці "намальовані" прививки, але таки вдалося! Ми вже місяць відвідуємо садочок і все гуд!
КлубНіка Офлайн

Повідомлення TanenRom » 22 вересня 2011, 00:48

КлубНіка а можеш докладніше написати як ви цього добились???
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення КлубНіка » 22 вересня 2011, 22:47

Напишу тут коротко і по суті :grin: Щоб вас так як і мене місяць(напевно б і більше було але мої нерви невитримали!) не футболили по кабінетах, треба мати "плечі" які поможуть достукатись до наших шановних бюрократів! Або самому ходити, писати, вимагати (ну тут треба бути дуууже юредично підкованим у цьому питанні). Вплоть до суду якщо це буде потрібно! І головне, якщо ваша дитина є здоровою і це підтвердженно медично, в країні/області/місті/окремому садку немає несприятливої епідеміологічної (здається правільно те слово написала :) ) ситуації, то ваша дитина має право відвідувати садок навіть без щеплень.
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Ludmila » 23 вересня 2011, 16:03

Ох ті щеплення! Нас взяли в садок без одного щеплення КПК, оскільки зараз цієї вакцини немає, тобто вона зявилась на певний період, але доця захворіла і нам вакцинації не зробили, зате на минулому тижні нам зробили вакцинацію від дифтерії, АЛЕ РЕАКЦІЯ ОРГАНІЗМУ ДИТИНИ НА ЦЮ ВАКЦИНУ БУЛА ЖАХЛИВОЮ: температура ввечері піднялась до 39 градусів, рвота, місце уколу почервоніло і напухло, коли ми викликали по швидкій періатра, лікар сказав, що це місцева реакція на вакцинацію, дитині вкололи знеболююче і заропонижаюче. Зранку наступного дня ми пішли до педіатра (дитині було вже легше, температура спала), вона підтвердила слова педіатра зі "швидкої". Яка я була зла в той час.!!!! Навіщо такі вакцини, які викликають таку ракцію??? НЕ ХОЧУ РОБИТИ НАСТУПНІ ВАКЦИНАЦІЇ СВОЇЙ ДИТИНІ. Просто боюсь.
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Natalinda » 23 вересня 2011, 16:11

Будь які ліки можуть мати подічну дію, не лише вакцина((((
Все це індивідуальна переносимість/чи правильніше напевне непереносимість огранізму(((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Любов » 23 вересня 2011, 17:15

Ludmila, це жах. уявляю, що ти пережила :( . своїй дитині зробила лише одну від туберкульозу в роддомі ще, більше не робила і робити не буду.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення Nymydora » 05 лютого 2012, 03:46

ДІвчата, то що там з тими прививками? зняли їх обов'язковість для садів чи ні? Хто знає?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення flower » 05 лютого 2012, 12:52

мене тоже цікавить, бо не збираюсь прививки робити,а в садік хочу давати
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення fajno » 05 лютого 2012, 12:54

Знаю кількох діток що ходять без щеплень і хабарів
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей