Глобальні оголошення!

Коли вручити дитину няні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Коли вручити дитину няні?

Повідомлення LeeLoo » 27 жовтня 2010, 14:44

V mene je znajomi-jaki najmajytj njanjy-malij 7 rokiv i xlop4uky 1.5-zadovoleni i ne pereguvajytj<bo znajutj jak wo wosj starwa do4ka vse rozkage i podzvonutj na mob.
Ale jakwo dutuna malenjka-vona ne moge skazatu 4u jij njanja podobajetjsja...
A jak wo we j na grydnomy-jak mogna njanjy bratu?-v mene mala z grydi ne zlazutj :)
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 15:02

Особисто мене няня за невеликі гроші насторожила б - адже як платять так і працюємо :D

Однією з нянь моєї доці була сусідка,бабуся 70 років,чудова активна сучасна ,адекватна жінка,яка виглядала на 55 і фізично і за світоспрйняттям.На високооплачувану роботу її вже ніхто не візьме,а заробити копійчину була не проти.За 4 години прогулянки я платила їй 4 у.е ,зовсім не шалені гроші,зате всі були задоволені.

Я не проти нянь, але краще їх наймати коли дитина може сама висловити свої потреби і поскаржитися.

Треба трішки більши довіряти людям,не всі в цьому світі сволочі.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення LeeLoo » 27 жовтня 2010, 15:07

Mogna dovirjatu ljydjam-ale ne ridny dutuny :) dlja cjogo potribno kameru vstanovljuvatu-vsjake rizne.bagato pereda4 pro njanj pokazyjytj-je wo poduvytusj i pislja nux navitj slovo njanja-strawne.
LeeLoo Офлайн

Повідомлення krapk@ » 27 жовтня 2010, 15:13

от напевно в тому і найбільша проблема-знайти добросовісну няню. Та і заробляти так щоб її працю оплатити. А не 800-1000 грн, що получив те і віддав. Вдома можна вчепити приховані камери, щоб якийсь контроль був. А на вулиці-і так на видноті. Я як була мала то сиділа з няньою з пів року, бо мама пішла на роботу-ну так раніше було просто. В садок я теж не ходила, бо не любила-заливалася гіркими слізьми. Тому няня була в мене до 7 років (бо ще маю сестру на 5 років молодшу, в якої все аналогічно було). Скажу одне, я цю жінку любила страшенно. Зараз вона вже померла, то я ходжу відвідую її могилу.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 15:23

Mogna dovirjatu ljydjam-ale ne ridny dutuny :) dlja cjogo potribno kameru vstanovljuvatu-vsjake rizne.bagato pereda4 pro njanj pokazyjytj-je wo poduvytusj i pislja nux navitj slovo njanja-strawne.

Ви ж віддаєте пізніше рідну дитину в садочки,школи,гуртки,дитячі табори, вони їздять на екскурсії в інші міста та країни .

А влюдях просто потрібно розбиратись,якби я не довіряла людині,і бачила необхідність ставити камери та провіряти,то ніколи б не наймала няню.Я на лицемірство та нещирість маю гострий нюх.І довіряла людям які у мене працювали і дітей і квартиру з грошима.Моя няня соромилась навіть взяти собі поїсти з холодильника,брала лиш скибочку батона та горнятко кави(коли я була дома ,то сама накладала їй їжу,бо вона б лишилась голодна)при тому що ми їй постійно говорили,що можна їсти все що є.А малий був від неї просто в захваті ,і я бачила що вона також його щиро любить.
Так само і няня доці,то була незаміжня жінка 42 років,яка не мала своїх дітей,мала крім того інше джерело доходу,а на роботу до нас ходила,лиш для задоволення,потішитись лялею,реалізувати свій материньський інстинкт, найважливіше що вона не ставила себе на місце мами,а швидше на місце подруги чи старшої сестрички для доці ,і вони з нею чудово ладили .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення LeeLoo » 27 жовтня 2010, 15:28

Perlunka
a take putanja4ko-vawi ditku na grydnomy godyvanni bylu-4u ni?
LeeLoo Офлайн

Повідомлення mala-karta » 27 жовтня 2010, 15:37

дитину до року не давала б няні. І сиділа б на державних грошах. Це моя дитина і я дуже хочу сама виховувати свого сина. Цілодобово.
Коли я ще була на роботі, до декрету, то, надивившись на знайомих, думала, що місяців в 4 страшно почну хотіти на роботу.
Блін, та я весь перший рік не хотіла малого залишати. Ну як можна лишити таке чудо?
За той рік я, по-моєму, щоб на кілька годин лишати - то раз з чоловіком на ринок з'їздила.

Малий виріс. Та йому зараз дійсно цікавіше з дітками, тьотями ідядями, які готові з ним гратися. І якби зараз виникла така потреба, то, мабуть, взяла б няню на кілька годин.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 27 жовтня 2010, 15:40

З трьох місяців пропадало молоко і діти відмовлялись від ГГ.
Але якщо б і були на на ГГ,то між годуваннями би не відмовлялась від послуг няні.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 27 жовтня 2010, 15:41

я своє малятко не віддала і не злишила нікому.
може гормони грали, маже матринський інстинкт сильно проявився, не знаю.
але як можна лише заради перкуря і тринділок з подругами залишити дитину - мені й на гадку не приходить.
навіть не говорю про роботу, робота нікуди не втече, фахівець завше знайде собі роботу. то як проміняти спілкування зі своєю лялею на спілкування з перукаркою? :fool3: :dash:
невже тая 3-місяна, піврічна, річна дитинка може так остогиднути?

я досить категорична в цій позиції. колись Рижуля мені казала, подивимося що ти скажеш через 2 роки. так от через 2 роки я кажу так само, не розуміючи батьків, які йдуть на гульки без дитини. адже з народженням дитини сім'я стала більшою, залишаючи маля на когось батьки тим самим просто викидають його зі своєї сім'ї. така моя думка.
якщо я зараз думаю про садок, то виключно в інтересах дитини, оскільки бачу, що їй потрібне спілкування з іншими дітками, що вона цікавиться спільною діяльносю з іншими дітками.

я категорично не погоджуюся з Дашею, та теороією, до якої вона прихильна, що маля, тянучись до мами - тим самим показує їй, що мама вже надоїла. нонсенс!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 27 жовтня 2010, 15:42

молоко просто так не пропадає. молоко пропадає, якщо не годувати.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей