Глобальні оголошення!

Адаптація до садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Адаптація до садочку

Повідомлення Milichka » 08 жовтня 2014, 17:25

Sms написав:
mala-karta написав:чому я маю оплачувати тобі няню чи зп?

який вихід ти бачиш для родин, де немає можливості пересиджувати вдома кожні соплі в дитини?

Вихід родини повинні шукати самі, але не за рахунок здоров"я інших дітей.

У нас в групі є мама, яка замучилась брати лікарняні на роботі, бо інші діти приходять хворі, декілька раз запросила до засоплених і кашлючих діток медсестру, і батьків заставили забрати їх. Тепер уж спокій
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Sms » 08 жовтня 2014, 18:06

Milichka написав:Вихід родини повинні шукати самі

Проблема в тім, що кожен бачить лиш одну сторону медалі і не хоче дивитись на іншу. Якби, насправді, всі були б такі чесні, як ви пишете і відповідальні , і з насморком дитину у садок чи школу ні-ні, то й проблеми б не було. Однак , не кажіть гоп, поки не перескочите :wink:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Milichka » 08 жовтня 2014, 18:25

Sms написав:
Milichka написав:Вихід родини повинні шукати самі

Проблема в тім, що кожен бачить лиш одну сторону медалі і не хоче дивитись на іншу. Якби, насправді, всі були б такі чесні, як ви пишете і відповідальні , і з насморком дитину у садок чи школу ні-ні, то й проблеми б не було.

ну, починати потрібно з себе, здається так ти писала в одній нашумівшій темі :wink:

Sms написав:Однак , не кажіть гоп, поки не перескочите

кажу Гоп )))), тому що моя дитина у випускній групі, і хвору жодного разу не водила :wink:
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Sms » 08 жовтня 2014, 18:52

Milichka написав:ну, починати потрібно з себе

А я так і роблю :) Однак не зарікаюся :) І Вам не раджу :)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 08 жовтня 2014, 19:01

Але от так на секундочку, подумайте, як би ви поступили, якби були мамою одиночкою, без родичів, що вийшла щойно на роботу, що отримує допомогу від держави 300 грн, а в дитини нежить після хвороби незначний. Чи повели б ви дитину в садок? Чи сиділи би вдома з нею, з небезпекою втратити роботу. А їсти хочеться, як не крути, правда? Дай Бог, Вам не знати таких життєвих труднощів. Але як кажуть: "Ситий - голодному не товарищ".
Зиии: це не моя ситуація. Це приклад з реального життя.
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Галина » 08 жовтня 2014, 19:11

Milichka написав:тому що моя дитина у випускній групі, і хвору жодного разу не водила

Milichka, але ж ти і на роботу не ходила.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення mala-karta » 08 жовтня 2014, 21:02

Sms написав:який вихід ти бачиш для родин, де немає можливості пересиджувати вдома кожні соплі в дитини?

особисто для своєї родини: я знайшла садочок, де малий хворіє значно менше.
Згадую, що одна форумчанка наймала няню, на няню йшла практично вся її зарплата.
А одна моя знайома працювала вдома.

В кожного свій вихід.
Якщо у вас єдиний вихід - вести дитину в садочок, то це не означає, що я говорю єресь, коли кажу, що на наступний день ще п'ять мам будуть мати хворих дітей. Таки ж будуть, правда?
Як у тебе в підписі:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 08 жовтня 2014, 21:05

Sms написав:Але от так на секундочку, подумайте, як би ви поступили, якби були мамою одиночкою, без родичів, що вийшла щойно на роботу, що отримує допомогу від держави 300 грн, а в дитини нежить після хвороби незначний.

Sms написав:Зиии: це не моя ситуація. Це приклад з реального життя.

Взагалі отакі от соплі я не вважаю чимсь страшним. Але ж не зелені соплі по коліна?
І всі, хто водить хворих дітей в садок - матері одиначки без родичів?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 08 жовтня 2014, 21:09

Галина написав:
Milichka написав:тому що моя дитина у випускній групі, і хвору жодного разу не водила

Milichka, але ж ти і на роботу не ходила.

І що, якщо Мілічка не ходила на роботу?

Якщо є бажання повести дитину, то знайдеться будь-яка причина: треба було на базар, дитині скучно вдома, треба було зустріти родичів, приготуватись до гостей....
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Галина » 08 жовтня 2014, 21:43

mala-karta, я це до того, що я зараз теж сиджу в дома і веду дитину здорову. А коли працювала, то по місяцю сидіти вдома, поки дитина зовсім перестане сопляти я можливості не мала. А дільнича лікарка взагалі лікарняний більше як на тиждень не давала, навіть якщо соплі рікою і гавкаючі кашлі зі словами ведіть в садок інфекційний період пройшов, нічого страшного не станеться, на 10 днів могла дати тільки за гроші. І не частіше ніж 4 рази на рік, бо інакше тре в стаціонар лягати і всі можливі аналізи здавати.
Я дитину хвору з т-рою, сильними кашлями і соплями не вела звісно, але коли вже були тільки залишкові явища вела, бо не мала куди діватися. І не вважаю що в такому стані моя дитина заражала інших. Якщо слухати Комаровського якого часто цитують, то він каже що дитина з вірусом "небезпечна" для інших лише перших 3 дні хвороби, після трьох днів від неї вже ніхто не заразиться.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість