Vikibee » 08 жовтня 2014, 11:04
Дівчата, тут палка в двох кінцях. Розкажу, які я мала 2 випадки з малими.
1. Марічка прийшла з занять із сопельками, рівно 5 днів я її відпоювала, ми гуляли, на вулиці було легше, температура спочатку була невисока 37...з копійками, ми далі відпоювалися, вигулювалися, промивали носик і все. На 5-ий день дитина прокинулася із температурою під 39, страшнючим кон’юктивітом, ледве очима водила і зеленими сопельками. У двомісячного малого в той самий день з’явилися зелені соплі і темп. 38. Здали аналізи у обох бактеріальна інфекція. Без антибіотика не обійшлось((((
2. Все почалось відразу із зелених сопель, знову 5 днів гуляли, відпоювались. На 5-ий день прийшли вже без температури до лікарки на контроль, думала, що вже все нормально, а в нас свіжа ентеровірусна інфекція, у обох мигдалики вкриті білими прищиками, + у малої на ніжках прищі, у малого понос, цього разу обійшлись без антибіотиків.
Діти не запарені, в будинку 16-18 градусів стабільно. Ростуть на грудному вигодовуванні.
Взагалі, у мене така тактика при ГРВІ: перший день ми не гуляємо, лиш провітрюємо кімнату, лежимо і цілу сутку п’ємо чаї (малину, смородину, гіллячки з малин, липовий цвіт, калину), потіємо, переодягаємось, відпоюю і вночі, буджу і заставляю пити, на ранок зазвичай температури немає, тоді вже на вулицю.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."