Глобальні оголошення!

Адаптація до садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Адаптація до садочку

Повідомлення Оксанютка » 08 жовтня 2014, 10:33

Dribchuk написав:От я не розумію як можна ложити дітей спати в одних трусиках у вересні?

Як в одних трусиках???? :scare: :scare: :scare: В нас температура в межах 19-20 градусів, і то, тепер вже пропалювала на ніч, але щоб спати в одних трусиках,не думаю,що моїй дитині було б так комфортно.А якщо принести піжаму і тикнути пальцем, що ми спимо в цьому і в цьому?Це в усіх садочках так?
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення Vikibee » 08 жовтня 2014, 11:04

Дівчата, тут палка в двох кінцях. Розкажу, які я мала 2 випадки з малими.

1. Марічка прийшла з занять із сопельками, рівно 5 днів я її відпоювала, ми гуляли, на вулиці було легше, температура спочатку була невисока 37...з копійками, ми далі відпоювалися, вигулювалися, промивали носик і все. На 5-ий день дитина прокинулася із температурою під 39, страшнючим кон’юктивітом, ледве очима водила і зеленими сопельками. У двомісячного малого в той самий день з’явилися зелені соплі і темп. 38. Здали аналізи у обох бактеріальна інфекція. Без антибіотика не обійшлось((((

2. Все почалось відразу із зелених сопель, знову 5 днів гуляли, відпоювались. На 5-ий день прийшли вже без температури до лікарки на контроль, думала, що вже все нормально, а в нас свіжа ентеровірусна інфекція, у обох мигдалики вкриті білими прищиками, + у малої на ніжках прищі, у малого понос, цього разу обійшлись без антибіотиків.

Діти не запарені, в будинку 16-18 градусів стабільно. Ростуть на грудному вигодовуванні.

Взагалі, у мене така тактика при ГРВІ: перший день ми не гуляємо, лиш провітрюємо кімнату, лежимо і цілу сутку п’ємо чаї (малину, смородину, гіллячки з малин, липовий цвіт, калину), потіємо, переодягаємось, відпоюю і вночі, буджу і заставляю пити, на ранок зазвичай температури немає, тоді вже на вулицю.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Dribchuk » 08 жовтня 2014, 11:39

Sms а сенс здавати аналізи? Кашель більше 3х тижнів без аналізів показ до антибіотику. Впринципі, я маю надію що обійдеться на цей раз, але в загальному так воно і є.
Щодо психологічного аспекту - я не знаю, мала не виступає проти садочку, їй там подобається, особливо ходити до обіду, бо каже що спати їй там хлопці заважають, тому я як маю можливість забираю до 1 години. Мені здається що це просто недоліки догляду, я не кажу хухати на кожну дитину, але ж є елементарні правила спільного перебування дітей - не переохолоджувати їх під час сну, не пускати сильно хворих дітей до групи, не дозволяти дітям бавитися в холодній воді ( теплої в нас в групі нема). Я думаю при бажанні могли б створити карантинну навіть платну групу де б можна було лишити дитину яка прихворіла, а мамам нема куди діватися де б їм давали ліки, поїли лише теплим. Невже це настільки нереально?
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Sms » 08 жовтня 2014, 11:42

Dribchuk написав:Невже це настільки нереально?

В нашій країні так!!! :crazy:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Dribchuk » 08 жовтня 2014, 11:44

Оксанютка так, в нас весь вересень діти спали лише втрусиках, я сама не знала, чисто випадково дізналася. Мала почала кашляти я спитала " ти що боса спиш?" вона каже боса і в одних трусиках і всі так сплять. Думала вона видумує, попиталась мам інших, вони теж кажуть діти жаліються що сплять голі, пішла провела бесіду ,вже одягають в піжаму, але ж зараз так холодно що в піжамі без носків теж холодно спати. Кажуть що мусять передягати бо маститься постільна білизна. Та я готова ту білизну хоть щодня їм прати,лиш би дитина не мерзла. А носки то дитина сама має знати що тре одягнути. Та дитині 4 роки, як вона то може знати???
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Галина » 08 жовтня 2014, 12:32

В нас дітки тільки літом в спеку спали в трусиках. Зараз сплять в колготах і кофтинках, зимою, коли холодніше сплять поверх колгот і кофтинок ще в піжамці.
Dribchuk написав:Кашель більше 3х тижнів без аналізів показ до антибіотику.

В мене старша весною кашляла майже місяць, за 2 тижні кашлю лікарка прописала антибіотик. Ми його пропили і ще тиждень після того кашляли не менше ніж до антибіотику. Моя дитина кашляє і без антибіотика не менше. Тому я не даю антибіотиків, це був виняток, бо були хрипи трошки. Але в неї і ускладнень ніколи не було при вірусних захворюваннях.

В моєї меншої адаптація ніби добре проходить, але єдине, що поки що категорично проти сну там. Не знаю як це перебороти.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Sms » 08 жовтня 2014, 12:50

Dribchuk написав:Кашель більше 3х тижнів без аналізів показ до антибіотику.

Чого б це?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 08 жовтня 2014, 16:27

Sms написав:Який вихід ти бачиш? Оплатиш мені няню? Чи будеш платити мені з.п.?

чому я маю оплачувати тобі няню чи зп?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Sms » 08 жовтня 2014, 16:34

mala-karta написав:чому я маю оплачувати тобі няню чи зп?

який вихід ти бачиш для родин, де немає можливості пересиджувати вдома кожні соплі в дитини?
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marichka » 08 жовтня 2014, 17:13

В трусиках-мені,як мамі однозначно захолодно.Часто,знаю,сплять в тих колготах,в яких ходять.Я за холодніше приміщення але теплий одяг.Сама мерзну,то дітей вдягаю більше,як інші.Але бачу,що мої не кашляють так,як ті роздягнуті.І де тут правда?!Думаю,це все індивідуально.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість