Глобальні оголошення!

Адаптація до садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Адаптація до садочку

Повідомлення Марійка » 15 вересня 2014, 14:05

Сьогодні після тижня вдома пішли в садок. Плакала ще від зупинки... Поспісювала дві пари трусиків-штанішок і шкарпеточок :cry: , причому тиждень тому по два рази просилася пісяти. Вже вдома також попісялася... :dash:
Вже починаю панікувати... Вдома послухати нічого не хоче... Все має бути так, як вона сказала, і пояснення навіть слухати не хоче... :impossible:
Наша адаптація на етапі "все тільки починається" :sad:
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Дві донечки-красунечки

Повідомлення yasinka » 15 вересня 2014, 14:21

Марійка, у нас на минулому тижні щось схоже було. В доці від сильного плачу починається блювота: одягнулися-плач-істерика-блювота-перевдягнулися-плач-істерика :( вся вулиця чула як ми ішли в садочок, ногами впиралася, ми з чоловіком самі в стані нервового зриву, передали виховательці на руки. Заспокоїлася, ввечері вже зустрічала нормально. На другий день, щоб мама-тато були в тонусі, трохи сплакнула, а на третій вже побігла виховательку питатися, коли свято в садочку буде, щоб святкову сукну з туфельками одягнути :)

Тримайтеся! Прорвемося!
yasinka Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 73 раз.
Подякували: 47 раз.
Діти: Вже великий син і ще маленька доця

Повідомлення Marichka » 15 вересня 2014, 16:07

Ми сьогодні перший раз були в садочку,але дитині вже 4 роки минуло,то вона вже чекала того моменту.Але в нас з 9 до 13 год-то для мене як гурток :)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Катруся » 06 жовтня 2014, 15:39

Дівчата, як часто ваші діти хворіли, коли пішли перший рік в садочок? Бо ми були 5 днів потім 2 тижні хворі, 2 дні в садочку і знову другий тиждень як хворіємо (вже заробили собі бронхіт). І то ще нічого якби тільки малий. За ним хворіє донечка, а потім я. Як мене це вже дітало :scare: Я вже почала думати, а може то не водити в садок, нехай сидить дома і будемо здорові.
Може то не тільки ми так хворіємо? З часом це минеться? Як довго адаптується дитя то тих хвороб?
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 230 раз.
Діти: синочок Назарчик
донечка Настуня

Повідомлення Любов » 06 жовтня 2014, 21:20

Мій "адаптовувався" цілий рік і майже щомісяця з антибіотиками і я також хворіла ((((. Вже 5 місяців не пускаю в садочок і дитина здорова. Місяць тому пішов на 2 дні і знову хворий, ще й донечка набралася і хворіла. Відтоді вирішила більше не пускати в садочок.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення irinka » 06 жовтня 2014, 21:25

Катруся написав:Може то не тільки ми так хворіємо? З часом це минеться? Як довго адаптується дитя то тих хвороб?

Ми ходимо в садочок з 2-х років, на початках хворіли часто два тижні ходимо- тиждень вдома. Потім вже рідше хворіли, місяць ходимо-тиждень вдома. І так помало привикли, потім навесні трохи хворіли, бо соплі, зміна погоди і всяке таке. Літом майже не хворіли. Нам зараз 4, то вже помічаю що хворіє менше, ніж в минулі роки.
Думаю для кожного індивідуально, все залежить від імунітету, побуту, догляду за дитиною. Думаю що перехворіти всеодно мусить, бо якщо зараз перестанете водити то потім може в школі часто хворіти. Але то все залежить від дитини.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Любов » 06 жовтня 2014, 21:41

мій пішов в три рочки в садочок, дитина завжди з радістю йшла, ніколи не було ніяких плачів чи істерик.
але щось мені не хочеться того імунітету такою ціною.
а всьому виною переповненість груп і безвідповідальність батьків, що ведуть хвору дитину в групу до здорових.
трохи ця тема для мене є болючою, та все ж кожен з нас має свою особисту думку про переваги і недоліки дитячих садочків.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Ulkanet » 07 жовтня 2014, 00:11

ми вже другий рік адаптуємося і ніяк не можемо адаптуватися :cry: :cry: :cry: :cry:
2-3 дні в садку і місяць вдома :dash: і я постіно хворію. я вже двічі робала рентген - бронхіт, пневмонія :dash:
а ті зелені соплі мене вже достали :cry: :cry: :cry:
мені вже встидно на роботу ходити, то шмаркаю, то горло, то кашляю по 3-4 тижні :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення erinaceus » 07 жовтня 2014, 01:43

Ми ще в садок не ходимо, але цікаво, чому така погана ситуація?! Ну через те що батьки водять хворих дітей, це зрозуміло :dash: Як на мене, якщо батьки на це не звертають увагу, то мали б вихователі відмовляти зранку приймати дитину в групу, якщо вона явно хвора. Можливо якось впливає зменшення кількості вакцинованих дітей? А у приватних садках така ж проблема? Може там трохи відповідальніше ставлення до дітей...
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Любов » 07 жовтня 2014, 09:33

У приватних садках менше дітей, тому і проблеми такої нема. Батьки в нашому садочку неодноразово просили вихователів не приймати хвору дитину в групу, але вихователі кажуть, що не мають права не приймати. А ще є такі батьки, що приведуть хвору дитину і поки вихователь зайнятий швидко перевдягнуть, залишають і втікають, щоб їм не зробили зауваження, що дитина хвора.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість