Глобальні оголошення!

Здавання грошей в садку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Здавання грошей в садку

Повідомлення Галина » 04 червня 2014, 08:13

В нас теж від кульочків відмовилися. В нас домовилися купляти іграшку в групу і фрукти або печиво без начинок. Так значно краще, бо і діти мають чим гратися і тих цукерок не носять. Дітки 11-та година сідають пити сік (якщо такий є) і святкують.
Mama3 написав:Щороку канцтовари тягнуть по 100 грн., святкування теж, на потреби садка - по 10грн., на потреби групи - по 15-20, а серветки кажуть принести, бо за ті гроші купляють методичне забезпечення, папір, оформляють групу. Я розумію, щозарплата у вихователів невелика, але вже за все батьки повинні платити(типу ручки, зошити, папки, кольоровий друк і т.п.).

Такого в нас нема. Ми тільки 10грн з квитанцією даємо, з них і купляють все необхідне. А такого як на потреби садочку взагалі нема.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Mama3 » 04 червня 2014, 23:26

От я теж малому в січні дала сік домашній, купила трубочки, хоч стогнав, що всі носять маленькі з трубочками, але переконала. І купила дерев'яні пазли і 2 пачки пазлів для навчання типу годинник, букви, обійшлося в 100 грн. Більше тожді не змогла. Але вихователі не дають гратися, бо тримають на заняття. Будуть знову збори на початку року, то спробую батьків переконати, тим більше, що в малого випускна група, то грошей треба буде, а малій ще два роки, то тим більше, зекономили би на іграшках. У нас головна причина, чому вихователі не дуже підтримують таку ідею: батьки понакупляють. То скерували би. Але знову ж кажуть, що не хочуть пхатися, бо батьки будуть жалітися, що гроші знову збирають, ніби й так не скаржаться. Одним словом, трохи бардак. А на потреби садка ми здаємо ніби за бажанням, але постійно завідувачка контролює, яка група і скільки здала, то вихователі вислуховують. За ті гроші от купили килим в актовий зал, десь 7 тисяч коштувало, ще поточні витрати на коридори, на стенди, на ще щось таке. В принципі, про всі витрати звітують, але від того не легше, що на батьків провісили все - до цвяшка.
А щодо грошей на групу, то нашим вихователям і того не вистачає. Просто наша нова завідувачка постійно вимагає. Для приколаду, на Новий рік прикрашали групу, садок на Великдень теж. Воно ніби і гарно, етстетично, але можна би обійтися, бо це все за ті гроші, що на групу, ще й з комітету тягнуть. А потім на елементарні речі бракує.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Повідомлення Галина » 05 червня 2014, 07:20

А благодійні внески тоді на що йдуть, ті що при вступі в садок??? В нас з тих грошей і купляються коврики, стенди, тюлі в актовий зал....
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Ulkanet » 05 червня 2014, 12:57

той коврик - старша група, яка випускалася "дала" 4000 грн, а решту завідуюча доклала.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Mama3 » 05 червня 2014, 13:32

Ulkanet написав:той коврик - старша група, яка випускалася "дала" 4000 грн, а решту завідуюча доклала.

Правильно, з тих грошей,що всі групи здають на потреби садка.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Re: Жаліємось :( 3

Повідомлення Марійка » 25 червня 2014, 07:18

В садочок треба здати благодійного внеску від 500 до 1000 гривень, за словами директриси, хто скільки може :dash: плюс 300 грн. - на потреби групи...
Сусідка казала. що в іншому садку вона має здати тільки 400 грн. Я зла, шокована. І хоч би садком була задоволена... Щось мені там нічого не сподобалося, в тому числі і вихователі.
Мамочки, у вас було щось схоже. Не знаю, чи притуплювати ці емоції і не звертати увагу на перше враження, чи бити на сполох і пробувати шукати інший садок, якщо зараз таке можливе...
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Дві донечки-красунечки

Re: Жаліємось :( 3

Повідомлення ІРЦЯ » 25 червня 2014, 09:57

Шось дуже багато в вашому садочку хочуть. Який номер садка? і на потреби групи теж сумма захмарна Ми як ішли в садік то здавали благодійного внеску 200 грн (зараз вже кажуть 250-300грн) а на потреби групи спочатку здали 50грн а потім щомісяця по 20грн.Але коли малий хворів і ми не ходили більше місяця то тих 20 грн не брали.Зараз не можу сказати конкретно які розцінки але як на мене то таки дорогувато
: Я мабуть шукала би інший садок бо то тільки початок а що буде далі :scare:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Sms » 25 червня 2014, 10:54

Так вийшло, що я благодійний внесок при вступі в садок не здавала. Завідуюча сказала, як маєте можливість - здайте, як ні - то ні. Зборів в групі ще не було. Тож не знаю скільки потрібно буде здати на потреби групи.
Знаю лиш, що треба буде купити горщик малій, який можна буде стерылызувати. Я так розумію залізний.... Хто знає де такі продають? :crazy:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення nadusha » 25 червня 2014, 13:31

Не залізний, а звичайний пластмасовий, але невеликий, щоб його можна було продезинфікувати в "баняку" з дез розчином. Мінімум на групу - то канцтовари, побутова хімія, може і постіль (постіль в нашій групі шили по 90 грн. комплект). Гривасиків 100-150. ІМХО
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення ksenja » 25 червня 2014, 19:37

ksenja написав:а ми здаємо один раз в рік по 200грн на канцтовари і миючі засоби і 50грн в місяць(з яких 20грн на потреби групи а 30грн на подарунки до Дня народження,Миколая ,Новий рік).Але оскільки мої обоє ходять в одну групу,то нам з ініціативи виховательки зробили 50% знижку.Хоча перший внесок давали повністю(по 200грн)

от і в нас вже не все так добре,як хотілося б.Сьогодні подзвонили з батьківського комітету і сказали що ми не здали всіх грошей,а лише за одну дитину.Я їй кажу,що вихователька сама сказала так здавати, а вона - а нам сказала,що ви маєте здавати за двох :dash: .Дзвоню до виховательки, а вона - та знаєте,ми так порадилися,що ви будете здавати всі гроші(це при тому що нас більше нема,як є) :scare: .Ох,яка я зла на них :ireful: А ще зняли з нас 50% оплату за садік,бо ми не принесли довідки про доходи.Капєц,ходимо з 2012р і нетреба було,а тут - бац і вже треба.
Мамусі,в яких 3-є і більше діток ,які документи здаєте на 50% оплату за харчування?бо мені вже дуже цікаво :confused:
ksenja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 236 раз.
Подякували: 276 раз.
Діти: три донечки

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей