Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Natalinda написав:Ну по-перше я не про маму писала, яка з жиру біситься, прочитайте уважніше мій допис, а по друге моя дитина отримала море задоволення коли ми разом з ним обчиняли буряки. І робила я це не через те що з жиру збісилася. а тому що це треба було зробити.
Shalimar написав:Natalinda написав:Ну по-перше я не про маму писала, яка з жиру біситься, прочитайте уважніше мій допис, а по друге моя дитина отримала море задоволення коли ми разом з ним обчиняли буряки. І робила я це не через те що з жиру збісилася. а тому що це треба було зробити.
:) Я внимательно читала
я специально не стала цитировать Ваше сообщение
Прозвучала мысль о том, что если бы у мамы были какие-то неотложные дела (уборка, готовка, либо-что), то она бы и их делать успевала, и за ребенком смотрела, и не уставала бы
Поэтому я задала вопрос, когда мама делает дела, чем/ кем занят ребенок?
Наталинда, это очень хорошо, что Вам удается совмещать приятное с полезным.
Но бывает и по-другому.. Ребенок висит на груди, ребенок не соглашается на слинг, ребенку не интересно чистить свеклу, ребенок не сидит в манеже/ходунках...
гра з вогнем написав:мені важко з моєю дуже активною дитиною. вчора, наприклад, йому не спалося. він умудрився непомітно через одне з вікон (закритих попередньо на защолку) вилізти на балкон і влаштувати там рейвах. ну хочеш сидіти на балконі - сиди, бався. сіла з ним. через пару хв, йому просто возити машинки надоїло, він виніс свої пазли, перше склав, а потім викинув всі через балкон. викинув, не бавиться, ніхто за ними не полізе. раз ніхто не лізе, балкон не нужен - пішли в хату перекидати іграшки. потім підставив машинку і виліз на кухонн тумбочки, пішов повалявся в мокрій землі на гроді, розібрав стілець, купався, знову на балконі викидив всяку дріботу в шпари, знов поліз на кухню. складав пірамідку зі своїх іграшок, щоб залізти у верхні тумби і то за якісь півтори-2 год.
у нас з ним така кожна хвилина, хіба молоко їсть, то на одному місці сидить.
mala-karta написав:ого!
та я крута мамашка!
я свого в 6 пакувала на спину і різала гарячі канапки :)
а в три мотала наперед і рис готувала :)
а в два (якраз прийшла весна) вперше зробила салатік (всмислі, вперше після пологів).
А пилососили ми відтоді, відколия змогла ходити не хитаючись.
Слінг - це круто, однозначно.
гра з вогнем написав:Алісо, я не моніторю теми і не особливо знаю, де яка тема знаходиться.
Змушена тобі пояснити, що тема про мамині "відлучки" є не на одному материнському форумі, якщо тебе цікавить, що я дописую у таких темах - можу дати лінк. Наразі мене тема "відлучок" не цікавить, я вже давно зробила для себе висновок, щодо "залишити дитину на кілька годин заради забав" і не маю потреби в подібному обговоренні.
Як виявилося, так само я думаю і стосовно залишання малюка з нянею, тому і дописую в цій темі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей