Цього тижня плачів вже дуже мало, лиш з вчорашнього дня прийшов новий хлопчик і дуже сильно плаче , кричить, істерить, то інші дітки тривожаться. Мій синочок два дні лише зразу як приходили в садок сильно плакав, бо ми два перші дні походили, а далі захворіли-5 дні перерви -безмежно уваги і опіки вдома-як результат два дні плачів і крику зранку. Я думала, що в мене серце розірветься. Але заспокоювало те, що він як заходив в групу , то переставав плакати,бо загравався. Лише коли згадував про мене , то казала вихователька слізки появлялись , але ні разу не істерив.
А на рахунок чергування мамів, то я проти. А яка різниця для моєї дитини. Як сьогодні я посиджу з ним в групі, то для ін. діток я така ж чужа як і вихователь. І коли прийде інша мама з своєю дитиною чергувати, то для мого вона така ж чужа тьотя. В нас приводили не всі на раз , а по 7-8 до 10 діток на 9.00 ранку до 11.00 і по стільки ж на 11.00. В нас як тільки хтось батьків впреші дні показувався в групу , то більша половина дітей починала плакати, бо їх мами немає. А уявити якби кожен день сиділа котроїсь дитини мама, що ін. би плакали