Глобальні оголошення!

Коли вручити дитину няні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Коли вручити дитину няні?

Повідомлення мешканка » 28 жовтня 2010, 12:22

Natalinda написав:Ну от поясніть мені як це
мешканка написав:вимучені тим материнством,
? Ну не розумію я такого. Це шо тому що в мене одна дитина і я не вимучена? Чи я з іншої планети?
Моя дитина практично весь час зі мною, тому що всі решта на роботах, приходять вечером. Так я можу бути невиспана, замучена роботою на городі, але материнством :shock:

І я не розумію...але часто таке чую...нажаль.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mala-karta » 28 жовтня 2010, 12:35

ага, дійсно дуже жаль, що так буває :(
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Shalimar » 28 жовтня 2010, 14:14

мешканка написав:ого...але вже суперечки! Дівчата, давайте по легше, а то терти прийдеться.

никто вроде на личные оскорбления не переходил
эмоциональная беседа - ничего плохого
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 28 жовтня 2010, 14:24

mala-karta написав:Ну чого так засіла в голови думка, що дитина мамі має надоїдати і страшенно втомлювати?

Знаете, мне раньше стыдно было самой себе признаться, что я устала быть с ребенком. Не вообще, а за какой-то промежуток времени.
Я не слабачка, не нытик, выдержка у меня большая и терпение, выносливость.. Но я физически и морально иногда устаю с ребенком, становлюсь емоційно виснаженою. И время от времени хочется отвлечься, передохнуть.
? Ну не розумію я такого. Це шо тому що в мене одна дитина і я не вимучена? Чи я з іншої планети?
Моя дитина практично весь час зі мною, тому що всі решта на роботах, приходять вечером. Так я можу бути невиспана, замучена роботою на городі, але материнством :shock:

Ввиду написанного мною выше, я не вымучена материнством, если что
У меня тоже один ребенок, который практически постоянно на мне (в буквальном и переносном смыслах).. У меня нет "огорода", у меня нет острой необходимости делать что-то по дому, но я устаю. Может, дело в детском темпераменте?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 28 жовтня 2010, 14:27

Alisa написав:

"Вимучена материнством" - це як я розумію зібране поняття - дитина, кухня, прибирання і ніякою розрядки :D

Та навіть якщо і збірне. Раніше прали руками в річці, на кухні палили дровами і ніяких блендерів-комбайнів і т.д. не було, та і нянь не дуже було, а ше були гектари городів і дітей купка....
Питаю свою бабцю, каже тяжко було, так, декрет три місяці і на роботу, і дитина в яслі, але материнство її не вимучило.
Ну, але то таке, думки в голос і трохи не по темі
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Naya » 28 жовтня 2010, 14:53

Наталю, ну правильно - дитину в три місяці в яслі - то яке там материнство? Як воно мало вимучити?

Хоча я тоже того не розумію.
Я теж втомлююся, багато чого не встигаю, часом ходжу невиспана як зомбі...але порівняно з тими радостями, шо приносить дитина воно якось тускне, оте все.

Я тут думаю, що може народивши другу дитину, я повернуся до цієї теми і напишу: Так, Мешканка та Хеппімама були праві, над другою дитиною я так трястися не буду. Може навіть няньку візьму. А може напишу: Ні, я не згідна, чи першій дитині, чи другій - мама потрібна весь час і все. Я ше не знаю.
Знаю, що наразі я не готова навіть свого 11місячного бутуза залишити на нянею, не те шо 3 чи 6 місячну дитину. І взагалі, я думаю, що до років 2,5 мабуть я не хочу для своєї дитини ніяких нянь, а далі можна в садік. Суто для того, щоб дитина вчилася жити в соціумі.
А ше, хочу прокоментувати чиїсь слова, про те, що мами замучені материнством, визвіряються на дітей і т.п. І хочу спитати: невже всі мами, які не мають нянь такі? Всі-всі? А ті хто мають нянь - 100% ні? Чи може то залежить від темпераменту та психічної стабільності жінки?
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення mala-karta » 28 жовтня 2010, 15:19

а знаєте що, дівчата
чим більше роботи, тим менше часу на те, щоб думати, як втомлює материнство.
Роботи фізичної :)

Коли знаєш, що мусиш зробити і все.
І дитина тоді спокійніша - чи то відчуває, чи то мамі менше часу помічати, що капризує мале.

Кои бабуська наша зламала руку, то в нас і їсти було що, і підлога щодня милася, і гуляли два рази по 2-3 години. І все встигалось, і ніц не вимучувалось.

Отаке враження, що насправді оте втомлювання материнством - то просто від нудьги.

Зараз в нас бабуська вернулася в строй :good: , то я вам скажу, значно нудніше :) Починаються всякі проблеми - вкласти спати негоден і т.д. Я спочатку нервувалася, а потім подумала, що раніше я би не спати малого вкладала, а робила би щось. Не заснув за 10 хв - підйом і вперед за орденами :)
От зараз так і роблю.
Навела порядок в одній шаафі, перемила капці, от сьогодні ввечері ліки впорядкую :)
Ромка буде помагати :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення гра з вогнем » 28 жовтня 2010, 15:20

Алісо, я не моніторю теми і не особливо знаю, де яка тема знаходиться.
Змушена тобі пояснити, що тема про мамині "відлучки" є не на одному материнському форумі, якщо тебе цікавить, що я дописую у таких темах - можу дати лінк. Наразі мене тема "відлучок" не цікавить, я вже давно зробила для себе висновок, щодо "залишити дитину на кілька годин заради забав" і не маю потреби в подібному обговоренні.
Як виявилося, так само я думаю і стосовно залишання малюка з нянею, тому і дописую в цій темі.

Про ювенальну юстицію. Ти мою думку прочитала на крапці. Сподіваюся розумієш, що твоє порівняння недоречне, власне як і твоє уявлення про ювенальну юстицію.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Natalinda » 28 жовтня 2010, 15:24

На рахунок фізичної роботи, тут з тобою mala-karta згідна. :good:

Моя мама часом як якусь передачу побачить де люди з жиру бісяться, то каже, що їм би сапу в руки і на буряки :D
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 28 жовтня 2010, 15:32

Хорошо, а пока мама "на буряках" (чтоб с жиру не беситься) - ребенок с кем?
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей