Були в нас вже збори. Цього року ще проходять записи у зошиті, на наступний рік зошита не буде, тобто буде 100% електронна реєстрація. Я так зрозуміла, що всім хто цього року не попав у ту кількість, що є у садочку подзвонили і сказали реєструватися на сайті ( ну типу не повністю вшили

). Сказали, що у групі буде 25 дітей, хоча зараз у групах по 33 (звичайно що всіх разом практично немає ніколи).
stella123 написав:Я щось думаю, що то все нова блаж наших чиновників. І все одно, щоб пристоїти дитину в садочок буде необхідно підкріплювати "подякую".
На рахунок подяки, то це вже коли ви не будете в числі тих, хто попав у список ( надіюся, що все таки список буде публічний і кожен зможе побачити хто за яким номером) і саме та різниця між 33 і 25 дітьми то якраз для тих хто "ще не встиг", але "дуже хоче."
А з нас, тих то попав без "подяк": 500 грн на садок і ще міняти 5 величезних вікон і шафки для переодягання+ канцтоварів для садочку на 50-60 грн+ банка фарби. За вікна батьки самі ж налетіли у групі, бо як на мене у нас попереду ще 4 роки і можна було б поступово ті вікна міняти, але крім мене вікна були потрібні всім, хоча до того дітки там роками були і всі живі-здорові... Успіхів усім нам у садочково-лікарняно-шкільній і ще в кого якій бюрократії.

Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр