Глобальні оголошення!

Електронна система реєстрації дітей у садочки

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Електронна система реэстрації дітей у садочки

Повідомлення TanenRom » 23 квітня 2013, 22:06

flash-ka написав:У Києві скажімо це вже діє давно

дуже давно - аж від 1 квітня :hi:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення гра з вогнем » 23 квітня 2013, 22:28

то тепер буде так. шо в який садочок хочу туди записався і попав?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення LaScala » 23 квітня 2013, 23:41

Ми якраз в п'ятницю ходили в садочок хотіли записатися, то нам завідуюча сказала що орієнтовно з 25 травня мають запустити той сайт де треба зареєструвати дитину, а потім з документами та тою реєстрацією потрібно йти в міську раду у відділ освіти, а шо дальше вже скажуть там :crazy:
І сказала що всі хто був записаний у зошит то анульовують і відтепер буде тільки ця єдина електронна реєстрація.
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 95 раз.
Подякували: 81 раз.
Діти: Синусик-котусик

Повідомлення nelly » 24 квітня 2013, 00:28

в нас вже 26.04 збори в садочку: мають сказати по ск і чого тре здати, щоби моє чудо пішло в садок, але от зустріла маму, яка записувалася 150 (з 90 можливих) то до неї подзвонили і сказали реєструватися на сайті, мені при дзвінку нічого подібного не говорили. Короч в пятницю буду мати більше інфо, то поділюся.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення stella123 » 29 квітня 2013, 10:42

Я щось думаю, що то все нова блаж наших чиновників. І все одно, щоб пристоїти дитину в садочок буде необхідно підкріплювати "подякую".
Зображення
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
stella123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: дівчинка Полінка 23.09.2012

Повідомлення nelly » 29 квітня 2013, 15:28

Були в нас вже збори. Цього року ще проходять записи у зошиті, на наступний рік зошита не буде, тобто буде 100% електронна реєстрація. Я так зрозуміла, що всім хто цього року не попав у ту кількість, що є у садочку подзвонили і сказали реєструватися на сайті ( ну типу не повністю вшили :=): ). Сказали, що у групі буде 25 дітей, хоча зараз у групах по 33 (звичайно що всіх разом практично немає ніколи).
stella123 написав:Я щось думаю, що то все нова блаж наших чиновників. І все одно, щоб пристоїти дитину в садочок буде необхідно підкріплювати "подякую".

На рахунок подяки, то це вже коли ви не будете в числі тих, хто попав у список ( надіюся, що все таки список буде публічний і кожен зможе побачити хто за яким номером) і саме та різниця між 33 і 25 дітьми то якраз для тих хто "ще не встиг", але "дуже хоче."
А з нас, тих то попав без "подяк": 500 грн на садок і ще міняти 5 величезних вікон і шафки для переодягання+ канцтоварів для садочку на 50-60 грн+ банка фарби. За вікна батьки самі ж налетіли у групі, бо як на мене у нас попереду ще 4 роки і можна було б поступово ті вікна міняти, але крім мене вікна були потрібні всім, хоча до того дітки там роками були і всі живі-здорові... Успіхів усім нам у садочково-лікарняно-шкільній і ще в кого якій бюрократії. :В):
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 29 квітня 2013, 15:31

nelly в нас тоже вікна були і нічо. Але які там були шпари :scare: Нам на щастя поміняли за кошт держави. То температура в групі, особливо зимою, піднялася в рази!!!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Anjuta » 30 квітня 2013, 00:18

nelly і по скільки вам треба буде здавати на ті вікна? я от думаю, що то трохи закруто виходить все на раз :scare: і в якій садочок вам так повезло попасти? ми покищо годуємось завтрашнім днем, нам завідуюча сказала прийти 15 травня зі всіма документами, але без обіцянок що ми будемо прийняті :crazy:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення natalochka » 17 травня 2013, 00:02

Sms написав:natalochka , тобто в травні вже будуть внесені всі садочки у систему?

Мають бути внесені всі садочки в систему. Ця реєстрація має проходити на сайті міської ради. Там і має бути детальна інформація. В мене синочок цього року ще проходить по письмових списках. Добре, що не треба "бавитись" з електронними списками.
Зображення
natalochka Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 6 раз.

Повідомлення nelly » 17 травня 2013, 00:10

Anjuta, нам пощастило і 31 (за універсамом), всі чомусь жахаються коли чують(певно через розміри доброчинних внесків :crazy: )
На вікна думаю не менше ніж по 500, там ще ж треба шафки і стіну замокшу реабілітовувати... Але говорила з няньою з цього садочку, то казала мені, що можна і менше заплатити того внеску, ніхто нічого не скаже, правда сказала вона мені на другий день після того як я щиросердечно заплатила в банку 500 грн :sad: :sad: :sad:
nelly Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей