Глобальні оголошення!

Відео/фото ранків у садках

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Відео/фото ранків у садках

Повідомлення happymami » 27 грудня 2011, 05:39

У нас завжди знімали батьки однієї дитини. Тому не знаю, чи ми щось платли за саму зйомку і фоткання. Тато знімав, мама - фоткала. Але потім, після утреніка, хто хтів - купував диск по 30 грн. Диск змонтований, з музикою, без сильно лишніх наворотів. Наприклад, новорічний мав спочатку вставку зимового відео Тернополя, потім вставка відео загального вигляду садочка і тоді вже пішов сам концерт, з обрізанням всього лишнього. Хоча там обрізати дуже не було шо, бо ж діток не обріжеш, навіть якшо помилилися чи забули вірш. Утрінік 40 хв, не довше у нас, тому й диск теж по часу десь так займав. Крім того - упаковка кльова, з обгорткою, і на диску теж надрукований був вертеп, і писало шо то утрінік такийто. Диск був не захищений. Тобто - всі попередні утрініки я просто переписувала з диска, який хтось з батьків уже купив. Правда - тепер ми тих утрініків і не дивимося. бо всьо списане - в мене на компі хтознаде

Фото нам роздруковували на листочках окремо по маленький прев'юшках, які ми собі обирали. Тобто було три фотолистка, на яких було приблизно по 15-20 зменшених фотокадрів. Ми обирали, кому де його дитина нра, записували на листку назву фото і за кожне фото кажись по 2,50 здавали. Без явної обробки, без рамок, без нічого
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 27 грудня 2011, 05:43

Стосовно рамок - дуже критична в цьому плані. Вважаю за краще купити цікаву деревяну чи інфу рамку і не пхати всяких зайців-метеликів на дитину.
Але може то я просто цікавих рамок ще не бачила. Дуже вже вони мені закольорові, і без смаку. Інколи такого наляпають, шо мама дарагая. В інтернеті на то надивилася з головою.

Але, якшо все в міру - то можна. Знаю, в коліжанки були фотки, де дитину перевдягали в костюм якийсь (ну типу голову вставляли до якоїсь сукенки. То так нічого виглядає - гарно. Або якшо одна якась фотка з мультяшними героями - теж нормально ставлюся. ле шоб не було непоєднуваних елементів, або заляпаності, чи кольорів хабагато. Бо тоді дійсно людини не видно.
Але то всьо дуже індивідуально. Я мушу бачити візуально, шоб сказати - мені ото нра, а ото не нра.
В чоловіка на роботі замовляють обкладинки на віньєтки. То він як на 1 версня приніс мені показати зразки - я половину відкинула зразу - бо воно якесь таке шо купи не в'яжеться, або малюнки изькопробні. Але були й приємні варіанти. Тому тут таке... Я всьо візуально сприймаю.
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення taranjka » 27 грудня 2011, 10:13

я всяких рамок не люблю, дууууже))) і в відео всяких ангеликів також. як на мене дитячі фото і так кльові, в своїй природності. мені одна мама пояснювала нашо їй ті рамки - бо дитині подобається. але я не вірю шо дитина постійно дивиться фотки, раз побачила і всьо. а через багато років буде соромно друзям показати фото всі в зайчиках і т.д. :)

офтоп трохи. наше весілля зімав один знайомий оператор. потім йому пояснюємо, монтуєш, ставиш підібрану нами музику. і всьо - без голубів, лебедів, квіточок і т. д. людина ніяк того не могла зрозуміти. спеціально запросив нас в гості шоб показати як же то гарно може бути з тою анімацією. я відвойовувала кожен кадр :lol: :lol: аж взлилася)) а коли знімали то тож було, я н хотіла постановочних кадрів, обнімати дерева і іншого мега романтичного. в кінці кінців відо таки зробив як ми сказали і сказав, шо ми були найважчим його замовленням :lol: :lol: бо нічо не хотіли
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення happymami » 27 грудня 2011, 10:17

Я думаю, нормальна практика - казати загальну суму на всю групу і тоді хоч не хоч а в ту суму входить і диск. тобто - з кожного по 15 грн, наприклад, і якшо в групі 30 дітей, то 450 грн за зйомку з відео було б норм, га? А потім додатково собі ще за фотки брати гроші. Думаю то сама нормальна практика.
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Русік » 27 грудня 2011, 12:44

Сьогодні ще раз передивилась розцінки.
Отже:
ціна диска - 40 грн.
фотографії 1 велика загальна +5 малих - 50 грн.
фотографії 1 велика індивідуальна + 2 малих - 30 грн.
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення happymami » 02 лютого 2012, 02:29

Нарешті забрала диск з першого новорічного ранку Юрчика. Дуже сподобалося, що вкінці ранку всіх діток оператор засавляв по черзі називати своє імя та прізвище і казати "Вітаю з Новим роком" і махати ручкою. Правда доводилося монтувати йому, бо дехто казав імя, но без прізвища, дехто вопше тупо промовчав)))) Зато ми з нетерпінням чекали, як же скаже наш Юрчик, тому передивилися практично всіх 30-х діток)))) Поки до нас черга дійшла)))
Не сподобалося те, що оператор постійно ходив. Тому на відео присутні і чиїсь спини які в кадр влізали і чиїсь потилиці, а я цього срашно не люблю. Крім того - знімав з одного боку але тільки час від часу взад-вперед ходив. І практично не робив зближення-віддалення.
Може то я така балуваа просто, бо перед тим всі диски нам робили в такому форматі, що на штативі посередині перед дітьми стояла камера і з такого ракурсу, а не з надто високого, було видно всіх і всьо. Перед штативом всі старалися не мелькати. Крім того, були крупні плани. А в цього оператора чомусь або зум слабкий. або шо, но крупняків не було. А я люблю крупняки і якісь цікаві детальки.
Ще дуже сподобалося, шо на самому диску пішов друк: фото нашого Юрчика-зайчика на фоні ялинки і підпис.

Стосовно покупки дисків з ранків, то я всіх закликаю таки купувати. Знаєте чо? Бо я була така мудра, шо не купувала, а переписувала в інших, то тепер ті відео хтознаде по компі валяються, а на диск так і не списані і ми їх ні разу не дивилися. Зато два диски куплені, таки переглядаємо періодично, бо дітиська обожнюють на себе дивитися. Такшо я тепер не буду шкодувати тих грошей, бо вони не варті тих затрат часу, які тре мені докласти, шоб купити диски, записати, і щей не поплутати, на якому який утрінік
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Русік » 02 березня 2012, 11:44

Зйомки новорічного ранку всім батькам ДУЖЕ не сподобались. Знайшли іншого оператора. Так що Свято Весни буде знімати інша людина, вже за 25 грн. за диск.
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 02 березня 2012, 12:21

Русік, а конкретніше? Чим саме не сподобалося? Можеш дати подивитися?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Русік » 02 березня 2012, 12:29

Можу, звичайно))
Не сподобалось, що знімали вибірково. Когось спочатку обрізали, когось в кінці. Якість зйомки теж не дуже. Ще й за 40 грн.
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Галина » 02 березня 2012, 12:42

В нас диск коштував 30 грн, але гарно відзнято, без тих всяких спецефектів і рамок. Весь ранок від початку і до кінця, навіть є як дітки снідали, костюми одягали. Ми всі задоволені, а от фото не дуже. Кожна фотка з рамкою, якимось малюнком і т.п. Нехай би одна загальна була з малюсенькою рамочкою, а то всі! І ті рамки такі, що практично на пів фотки!!!
От таке вот нам зробили, причому зразки були без рамок.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей