У нас завжди знімали батьки однієї дитини. Тому не знаю, чи ми щось платли за саму зйомку і фоткання. Тато знімав, мама - фоткала. Але потім, після утреніка, хто хтів - купував диск по 30 грн. Диск змонтований, з музикою, без сильно лишніх наворотів. Наприклад, новорічний мав спочатку вставку зимового відео Тернополя, потім вставка відео загального вигляду садочка і тоді вже пішов сам концерт, з обрізанням всього лишнього. Хоча там обрізати дуже не було шо, бо ж діток не обріжеш, навіть якшо помилилися чи забули вірш. Утрінік 40 хв, не довше у нас, тому й диск теж по часу десь так займав. Крім того - упаковка кльова, з обгорткою, і на диску теж надрукований був вертеп, і писало шо то утрінік такийто. Диск був не захищений. Тобто - всі попередні утрініки я просто переписувала з диска, який хтось з батьків уже купив. Правда - тепер ми тих утрініків і не дивимося. бо всьо списане - в мене на компі хтознаде
Фото нам роздруковували на листочках окремо по маленький прев'юшках, які ми собі обирали. Тобто було три фотолистка, на яких було приблизно по 15-20 зменшених фотокадрів. Ми обирали, кому де його дитина нра, записували на листку назву фото і за кожне фото кажись по 2,50 здавали. Без явної обробки, без рамок, без нічого